Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

«Πόνος Κρυφός», το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Και ευρωπαϊκή περιοδεία για την ταλαντούχα Ηρακλειώτισσα ερμηνεύτρια

Η Μαρίνα Σάττι, η πιο ανατρεπτική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, επανέρχεται με νέο κομμάτι.
 «ΠΟΝΟΣ ΚΡΥΦΟΣ» είναι ο τίτλος του νέου της single.
Εν μέσω της Ευρωπαϊκής της περιοδείας μεταξύ Γαλλίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Νορβηγίας, όπου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, μιας και μέχρι το τέλος του 2021 ακολουθούν άλλες επτά συναυλίες σε αυτές τις χώρες, «έκανε μία στάση» στο Βερολίνο όπου βρίσκεται το ColorsXStudio…
Σε αυτό το studio βιντεοσκόπησε το καινούργιο της κομμάτι!

Το «ΠΟΝΟΣ ΚΡΥΦΟΣ» είναι το πρώτο Ελληνόφωνο κομμάτι που ακούγεται στην ιστορία του «Colors»!!!
Το «Colors» είναι ένα μουσικό κανάλι στο YouΤube, με έδρα το Βερολίνο. Ξεκίνησε το 2016 σαν ιδέα των Phillip Starcke και Felix Glasmeyer.

  Έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Billie Eilish, Doja Cat, Jorja Smith και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες.
Το περιεχόμενο του καναλιού δεν καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής,  γι’ αυτό και το moto τους είναι : «All colors, no genres».

Αυτή τη στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό trend!

Youtube Link:

https://www.youtube.com/watch?v=ABC21Ertqmg

Η Μαρίνα Σάττι μπροστά σε ένα μονόχρωμο φόντο και ένα μικρόφωνο που κρέμεται από την οροφή, χωρίς effects και χωρίς σκηνικά, ερμηνεύει το «ΠΟΝΟΣ ΚΡΥΦΟΣ», γεμίζοντας το χώρο με την ψυχή και την υπέροχη φωνή της !!!

Αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τη γλώσσα που τραγουδάς, όταν μπορείς να τον ταξιδέψεις με το συναίσθημα και το ταλέντο σου...

* Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται σε Ευρωπαϊκή περιοδεία με κλεισμένες εμφανίσεις σε festivals μέχρι και τον Μάϊο του 2022.

* Τον Αύγουστο του ’21 εμφανίστηκε σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης, ως πρέσβειρα της Ελλάδας, για την παγκόσμια καμπάνια «Equal» του Spotify, για την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

* Η Μαρίνα Σάττι και οι Fonés έγιναν το πρώτο ελληνικό σχήμα που εμφανίστηκε στο μουσικό δίκτυο KEXP.
Μια μέρα αργότερα,  ξεσήκωσαν το κοινό στο «Trans Musicales Festival», το festival που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής.

* Το «ΠΟΝΟΣ ΚΡΥΦΟΣ» σε μουσική Μαρίνας Σάττι, ΑPON, OGE και σε στίχους Μάρκου Κούμαρη θα περιλαμβάνεται στον νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2022 από την Walnut Entertainment.