Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Αποτυπώσεις»

Στην κατάμεστη από κόσμο Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

«Με την έκθεση αυτή, δίνουμε το βήμα και τον χώρο που δικαιούνταν, στους καλλιτέχνες του τόπου μας, καθώς και ένα βιωματικό στίγμα ζωντανής επαφής με την αίσθηση και τη δύναμη της τέχνης και της δημιουργικότητας.  Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Φιλοδοξία   μας   είναι   οι   «Αποτυπώσεις»   να   γίνουν   Θεσμός,   εφαλτήριο   καλλιτεχνικής δημιουργίας και διάχυσής της στην κοινωνία του Μαλεβιζίου και ευρύτερα.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της έκθεσης «Αποτυπώσεις».

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Αποτυπώσεις» έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στην κατάμεστη από κόσμο Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου με 18 καλλιτέχνες που έλκουν την καταγωγή τους από το Μαλεβίζι να συνθέτουν ένα μωσαϊκό καλλιτεχνικής δημιουργίας, που για πρώτη φορά, οργανωμένα, βρίσκει πεδίο έκφρασης.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο ιστορικός τέχνης και μέλος της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου Μάνος Χαιρέτης.

Στην έκθεση «Αποτυπώσεις» συμμετέχουν οι δημιουργοί(με αλφαβητική σειρά): Αγιομυργιανάκη Ευαγγελία, Αθανασάκης Γιάννης, Αθανασάκης Μιχάλης, Ζωγραφάκης Εμμανουήλ, Καζινάκης Νίκος, Καντιδάκης Μάρκος, Λεβεντάκη Δέσποινα, Μαρκάκη Πέτρα Λάουμπνερ, Μαρκοπούλου Δήμητρα, Παπαγγελής Βαγγέλης, Πιτσικάκη Μαρία, Πρινάρης Στέλιος, Πυργιανάκη Ελεάννα, Πυργιανάκη Ελένη, Τσαντάκη Σταματία, Φιολιτάκη Μαρία, Φουντεδάκη Αικατερίνη, Χριστουλακη Ευαγγελία.