Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ένα κορίτσι από το Ηράκλειο διεκδικεί την καλύτερη δουλειά του κόσμου

Η Άννα πήρε μέρος στο διαγωνισμό του Υπουργείου Τουρισμού της Αυστραλίας και προκρίθηκε στους 24!

άννα φωτάκη taste master έξι καλύτερες δουλειές

Την καλύτερη δουλειά του κόσμου διεκδικεί η 24χρονη Άννα Φωτάκη από το Ηράκλειο

της Νίκης Ρωμανάκη

Το όνειρο κάθε Έλληνα επιχειρεί να κάνει πράξη η 24χρονη Άννα Φωτάκη από το Ηράκλειο που κατάφερε να προκριθεί στην τελική 25άδα των ανθρώπων που διεκδικούν μία από τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου. 

Η Άννα πήρε μέρος στο διαγωνισμό του Υπουργείου Τουρισμού της Αυστραλίας που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες στο πλαίσιο του όποιου χιλιάδες άνθρωποι υπέβαλλαν αιτήσεις για να διεκδικήσουν τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου.

άννα φωτάκη taste master έξι καλύτερες δουλειέςΠοιες είναι όμως οι έξι πολυπόθητες δουλειές; Chief funster (κωμικός) στη Νέα Νότια Ουαλία,lifestyle photographer (φωτογράφος μόδας) στη Μελβούρνη, taste master (γευσιγνώστης) στη Δυτική Αυστραλία και ακόμα τρεις: park Ranger (Δασοφύλακας'στο Κουήνσλαντ), wildlife caretaker (προστάτης της άγριας ζωής) στη Νότια Αυστραλία και outback adventurer (Εξερευνητής της έρημης αυστραλιανής ενδοχώρας) στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας.

Taste Master

Η 24χρονη Άννα διεκδικεί τη θέση του taste master μαζί με 24 ακόμα ανθρώπους που επιλέχθηκαν ανάμεσα από χιλιάδες. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει γύρω στην δυτική Αυστραλία για να ανακαλύψει τα καλύτερα οινοποιία, εστιατόρια και ντόπιους παραγωγούς και να μοιραστεί τις γαστρονομικές περιπέτειες αυτές με τον παγκόσμιο ιστό.

Το πρώτο στάδιο επιλογής απαιτούσε που την υποβολή ενός βίντεο 30 δευτερολέπτων, είδε πάνω από 500,000 αιτήσεις από όλο τον κόσμο. Ο τελικός νικητης για κάθε θέση θα επιλεγεί ανάμεσα από τους 25 που πέρασαν στο επόμενο στάδιο και το όνομά του θα ανακοινωθεί στις 21 Ιουνίου.

prismanews.gr