Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Έρχεται ... τσουνάμι μπύρας!

Την Τρίτη το 4ο Utopia Beer Festival

beer festival utopia ουτοπία γιορτή μπύρα τρίτη

Μέρα ... για μπύρα είναι η Τρίτη 29 Ιουλίου, η τελευταία Τρίτη του Ιουλίου, που για τους λάτρεις της μπύρας αποτελεί σημείο αναφοράς. Η μέρα είναι αφιερωμένη στην 4η Γιορτή Μπύρας, που διοργανώνει το Beer Utopia, "συστήνοντας" το δροσιστικό ποτό σε όσους δε γνωρίζουν τις αμέτρητες ποικιλίες και τις ιδιότητες του ζύθου, αλλά και επιβραβεύοντας όσους επιμένουν ... μπυρένια!

Στη φετινή γιορτή, επίσημη μπίρα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η εκπληκτική ξανθιά Fischer της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, που οι λάτρεις της μπύρας θα μπορούν να προμηθεύονται παγωμένη από τα ειδικά διαμορφωμένα μπαρς με ένα μικρό αντίτιμο, λόγω πολιτικής ορθής κατανάλωσης αλκοόλ.

Μαζί με την μπύρα τους, οι συμμετέχοντες στη γιορτή θα παραλαμβάνουν ένα πιάτο με λουκάνικο και πατάτες, όπως επίσης και τα συλλεκτικά ποτήρια μπύρας, προσφορά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, τα οποία διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Διαγωνισμός μπίρας και παιχνίδια έρχονται να προστεθούν στο εκπληκτικό σκηνικό της γιορτής, ενώ ροκ μπάντα θα συμπληρώσει το παζλ των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στον πεζόδρομο της Χάνδακος, στο Ηράκλειο.

Στη σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, προσκαλούν στην πιο δροσιστική γιορτή του καλοκαιριού:

Έκτακτο δελτίο Μπυρας:

Ακραία καιρικά φαινόμενα προβλέπονται για την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 στον πεζόδρομο της Χάνδακος! 
Τσουνάμι ... μπύρας πρόκειται να "χτυπήσει" τον πεζόδρομο της Χανδακος! 

Ειδικοί επιστήμονες ζυθοποιοί, αναλύοντας το φαινόμενο αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οτι το τεράστιο κύμα μπύρας αναμένεται να "χτυπήσει" τον πεζόδρομο της Χάνδακος, γύρω στις 19.00 το απόγευμα, με ταχύτητα 142 χιλιομέτρων.

Όπως αναφέρουν ειδικοί που παρακολουθούν στενά το φαινόμενο, το τεράστιο κύμα αποτελείται από μπύρα ξανθιά (Pills) με απαλό αφρό, καλοφτιαγμένο αρωματικό "σώμα" με ελαφρώς πικρή επίγευση.
Σε δεύτερη λεπτομερέστερη ανάλυση ανακάλυψαν άλλους 300 διαφορετικούς τύπους μπύρας που θα περιεχέι το τεράστιο αυτό κύμα.

Η Beer Utopia, "εκμεταλλευόμενη" αυτο το ακραίο καιρικό φαινομενο, ξεκινά το 4ο Utopia Beer Festival με περισσότερες απο 300 διαφορετικές ετικέτες μπύρας στις χαμηλότερες τιμές που μπορείτε να βρείτε

Επίσημη μπύρα της βραδιάς H Fischer.

Απολαύστε μπυροπαιχνίδια, κερδίστε μπυροπότηρα και όλα αυτά υπό της ήχους ροκ μπαντας! 

Με κάθε μπύρα, δώρο ένα μπυροπότηρο και ένα πιάτο με ποικιλία λουκάνικων και πατάτες (έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων )

Στις 29 Ιουλίου, στις 19.00, στον Μπυρένιο Παράδεισο της Beer Utopia!

Χορηγοί επικοινωνίας: Love Radio 102,8, ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 prismanews.gr, madeincreta.gr

σ.σ. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 18 ετών