Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αινιγματική ανάρτηση για τα 40η επέτειο

Γιώργος Παπανδρέου: Αφετηρία νέων αγώνων για προοδευτική προοπτική -  Η ανάρτηση του ΓΑΠ την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για συμμετοχή του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε μια… αινιγματική ανάρτηση με αφορμή την νίκη του ΠΑΣΟΚ σαν σήμερα το 1981. Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου έρχεται σε μία περίοδο που έχουν φουντώσει οι φήμες για συμμετοχή του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. 18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Στο επίκεντρο των εξελίξεων αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα, κάτι που εκτός απροόπτου αναμένεται να ανακοινώσει ίσως και εντός της ημέρας.

Από τις συναντήσεις με τους υπόλοιπες διεκδικητές διαφάνηκε πώς το κλίμα είναι ότι τουλάχιστον οι 4 από τους 6 υποψήφιους διαμήνυσαν προς στον Γιώργο Παπανδρέου είναι πως το ΚΙΝΑΛ δε βρίσκεται φάση «διαδοχής», αλλά αν θέλει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής θα πρέπει να τη διεκδικήσει στις εκλογές του Δεκέμβρη.

Την ίδια ώρα η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Κατερίνα Μπατζελή σε συνέντευξή της στο Star Κεντρικής Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής ουσιαστικά προανήγγειλε την υποψηφιότητα Παπανδρέου, αναφέροντας ότι «εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς».