Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πουλήθηκαν όλα τα μετάλλιά του

Σε φιλανθρωπική δημοπρασία - Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν - Ο Σύλλογος Σεισμόπληκτων δήμου Μινώα μεταξύ των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που θα υποστηριχθούν

Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη γίνεται πραγματικότητα.

Η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είχε δώσει ολιγοήμερη παράταση, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στη δημοπρασία των μεταλλίων του και να κάνει πράξη την τελευταία του επιθυμία να πουληθούν τα μετάλλια και οι δάδες του και να δοθούν σε ιδρύματα που αφορούν παιδιά.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και στις δύο οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

*ΛΑΜΨΗ Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.

*ΦΛΟΓΑ ΣύλλογοςΓονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

*Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

*Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.

*ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.