Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αναβάλλονται τα Αικατερίνεια

Λόγω κορωνοϊού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης συνοικίας της πόλης μας, γνωστοποιεί ότι, κατόπιν των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της ιογενούς νόσου Κοροναϊός, που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι Κρατικοί Φορείς, αναβάλλονται για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2020.

Το Δ.Σ. είχε προετοιμασθεί να γιορτάσει φέτος πανηγυρικά τα 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, δημιουργικής παρουσίας και δράσης του Συλλόγου και ισάριθμα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ», με εξαιρετικές λαμπρές επετειακές εκδηλώσεις που είχαμε προετοιμάσει για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Δυστυχώς, με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι, δεν μας επιτρέπεται να τις πραγματοποιήσουμε, επειδή η Συνοικία μας δεν διαθέτει τους κλειστούς-ελεγχόμενους χώρους εκείνους, που να πληρούν τους υγειονομικούς κανόνες που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές υπηρεσίες της Χώρας.

Μάλιστα η κατάσταση φαίνεται ότι είναι σοβαρή που ακόμη και ο Δήμος Ηρακλείου, ανέβαλε τα μεγάλα φεστιβάλ που πραγματοποιεί κάθε χρόνο: Ηράκλειο 5+1, Ηράκλειο καλοκαίρι 2020, Τέχνη Καθ’ οδόν και το Μαθητικό Φεστιβάλ.    
    Το Δ.Σ. λυπάται πάρα πολύ που δεν θα πραγματοποιηθούν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2020». Όμως όλα αυτά γίνονται για την προστασία της υγείας μας και μην το ξεχνάμε αυτό. Ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και η ζωή μας σύντομα θα επανέλθει στην κανονικότητά της.
Για το Δ.Σ.
                                           Ο Πρόεδρος                                Η  Γραμματέας

                                Μηνάς  Γρ.  Μαυροειδής                   Ασημίνα Δοκιανάκη