Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αναβολή των παραστάσεων του Φθινοπώρου και... ραντεβού τον Δεκέμβριο

Ευχαριστεί και διευκρινίζει ο Θεατρικός Περίπλους

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι «οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Φθινοπώρου δεν θα πραγματοποιηθούν», εξέδωσε ο Θεατρικός Περίπλους. Αιτία, η περιπέτεια υγείας του σκηνοθέτη και καλλιτεχνικού του διευθυντή, Θωμά Καντιφέ.

«Το επόμενό μας θεατρικό ραντεβού δίνεται τον Δεκέμβριο με την παράσταση "Καλά Χριστούγεννα θείε Σκρουτζ" ενώ η "Κυρία Μαργαρίτα" θα επιστρέψει στη σκηνή του Περίπλου αμέσως μετά τις απόκριες. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Να είστε όλοι καλά!», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Θεατρικού Περίπλου αναφέρει τα παρακάτω:

Ο Θεατρικός Περίπλους μετά την περιπέτεια υγείας του σκηνοθέτη και καλλιτεχνικού του διευθυντή, Θωμά Καντιφέ, θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη που μας δείξατε αυτές τις μέρες και να ανακοινώσει πως οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Φθινοπώρου δεν θα πραγματοποιηθούν, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ανάρρωσης στον αγαπημένο μας Θωμά. Το επόμενό μας θεατρικό ραντεβού δίνεται τον Δεκέμβριο με την παράσταση "Καλά Χριστούγεννα θείε Σκρουτζ" ενώ η "Κυρία Μαργαρίτα" θα επιστρέψει στη σκηνή του Περίπλου αμέσως μετά τις απόκριες. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Να είστε όλοι καλά!