Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αυτά είναι τα παντελόνια που θα φορεθούν περισσότερο φέτος την Άνοιξη

Τα παντελόνια που θα δεις να φοριούνται περισσότερο αυτή τη σεζόν είναι αυτά με τα φαρδιά μπατζάκια, που ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους

παντελόνια άνοιξη μόδα ρίγες φαρδιά μπατζάκια

Μπορεί σαν κλασικές γυναίκες να λατρεύουμε τις φούστες και τα φορέματα αλλά καμία μας δε μπορεί να αποχωριστεί τα άνετα και ευκολοφόρετα παντελόνια, είτε πρόκειται για jeans είτε όχι. Αυτή την Άνοιξη λοιπόν, η μόδα θέλει τις γυναίκες να φοράνε άνετα παντελόνια από το πρωί μέχρι και το βράδυ, κάνοντας κάθε εμφάνιση ξεχωριστή. Έτσι λοιπόν, τα στιλ παντελονιών που έχουν προκύψει από τις street εμφανίσεις καλοντυμένων γυναικών είναι διασκεδαστικά και αναπάντεχα και φυσικά δεν είναι τα cool jeans.

Τα παντελόνια που θα δεις να φοριούνται περισσότερο αυτή τη σεζόν είναι αυτά με τα φαρδιά μπατζάκια, που ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους. Οι λεπτομέρειες κάθε στιλ παντελονιού είναι αυτές που θα τραβήξουν την προσοχή και τελικά θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε εμφάνιση. Ψηλόμεσα παντελόνια με ρίγες, καρό, με ζώνη ή χωρίς είναι κάποια από αυτά που θα δεις να φοριούνται περισσότερο και να συνδυάζονται είτε με sneakers είτε με ψηλοτάκουνα και να δημιουργούν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Παραπάνω θα δεις τα εφτά στιλ παντελονιών που φοριούνται πολύ τον τελευταίο καιρό και πρέπει να φορέσεις κι εσύ αμέσως τώρα!

παντελόνια άνοιξη μόδα ρίγες φαρδιά μπατζάκια

παντελόνια άνοιξη μόδα ρίγες φαρδιά μπατζάκια

limeandlife.com