Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα concealer και είναι... μπατονέτες!

ζυγωματικά concealer μπατονέτες

Το contouring δεν είναι πάντα τόσο απαραίτητο για να κάνεις τα κοψίματα που θα σου δώσουν ένα πιο τετραγωνισμένο πρόσωπο.

Μπορείς να τονίσεις τις γωνίες σου με έναν πιο εύκολο τρόπο και με απλά υλικά, όπως το concealer ή το foundation που χρησιμοποιείς.

Δες παρακάτω τρεις τρόπους που θα σου δείξουν πως να κάνεις τέλειες γωνίες στο πρόσωπο σου, γρήγορα και εύκολα και πάνω από όλα, με φυσικό αποτέλεσμα!

Θα χρειαστείς δυο μπατονέτες και ένα ματ foundation ή concealer, το οποίο θα είναι ένα μέχρι και δυο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου.

  • Βάλε τη μια μπατονέτα πάνω στα ζυγωματικά σου, ξεκινώντας από το ύψος του κέντρου του αυτιού σου και καταλήγοντας στην εξωτερική γωνία των χειλιών σου, ώστε να κάνεις το περίγραμμα.
  • Με τη δεύτερη μπατονέτα, πάρε μια μικρή ποσότητα του σκούρου foundation και άπλωσε την κατά μήκος της διαγώνιας γραμμής που έχεις κάνει με την πρώτη μπατονέτα. Πρόσεξε η γραμμή αυτή να είναι διακριτή, για να κάνεις πιο εύκολα και το blending αργότερα.
  • Με ένα beauty blender μικρού μεγέθους άρχισε να σβήνεις τη διακεκομμένη γραμμή, ενώ με ένα πιο φωτεινό foundation φώτισε τα σημεία κάτω από τα μάτια σου, ενώ πολύ ελαφριά πέρνα το σε όλο το πρόσωπο για να έχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. 
  • Τέλος, πάρε ένα μικρό beauty blender και ξεκίνα να σβήνεις τη διακεκομμένη γραμμή, ενώ χρησιμοποιώντας ένα πιο ανοιχτό foundation άνοιξε το χρώμα της περιοχής κάτω από τα μάτια σου και σταδιακά, πέρνα το και σε όλο το πρόσωπο σου για να δώσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Πέραν όμως από τις παραπάνω οδηγίες, μπορείς να δεις στο βίντεο που ακολουθεί όλη τη διαδικασία, για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση σου.

e-radio.gr