Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αφιέρωμα στο παιδικό βιβλίο

Στην φιλόξενη αυλή του ιστορικού μουσείου Κρήτης

Την Δευτέρα 4 του Απρίλη και ώρα 11.30 το πρωί, στην φιλόξενη αυλή του ιστορικού μουσείου Κρήτης, ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΝυ η Ροδαυγή και η κα Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, συγγραφέας εικαστικός, εθελόντρια συντονίστρια της ομάδας “Οι βιβλιοταξιδευτές, της Ροδαυγής” στα πλαίσια της παγκόσμια ημέρας παιδικού βιβλίου και αυτισμού, θα ανταμώσουν, να γιορτάσουν και να τιμήσουν τις ξεχωριστές ημέρες  και το σημαντικό τους βραβείο εθελοντή Πάνος Αλέφαντος, για την προώθηση του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας. Τους απενεμήθη το 2021 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης ΙΒΒΥ και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Helenik Foundation for culture, Ελληνικός Κόσμος, Κέντρο Πολιτισμού. Αθλοθέτης του βραβείου, ο εκδοτικός οίκος “Κόκκινη κλωστή δεμένη” με βιβλία αξίας 300 ευρώ!Τους ευχαριστούν όλους από καρδιάς!

Η θετικότητα του βιβλίου στον συναισθηματικό κόσμο του παιδιού και στην πνευματική, λογοτεχνική του καλλιέργεια, η ευαισθητοποίηση και το ουσιαστικό ενδιαφέρον στο θέμα του αυτισμού, θα είναι οι βασικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση .   

Θερμές ευχαριστίες στο ιστορικό μουσείο και τους συνεργάτες του, για την φιλοξενία!
 

Η είσοδος είναι ελεύθερη στην εκδήλωση, με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας για την πρόληψη της διασποράς της νόσου COVID-19.