Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Γιόρτασαν στο φαράγγι τον Άγιο Αντώνιο

Το εκκλησάκι, γνωστό σε μεγάλο αριθμό πιστών σε όλη την Ελλάδα, βρίσκεται σε μια σπηλιά του φαραγγιού και για δεκαετίες συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και προσκυνητών.

άγιος αντώνιος πατσός φαράγγι

Εκατοντάδες προσκυνητές, όπως το συνηθίζουν κάθε χρόνο, από όλη την Κρήτη συνέρρευσαν και φέτος ανήμερα και την παραμονή της εορτής του Αγίου Αντωνίου, στο ομώνυμο φαράγγι του Πατσού Αμαρίου, στο Ρέθυμνο.

άγιος ανωνιος πατσός αμαρίου σπήλαιο φαράγγιΤο εκκλησάκι, γνωστό σε μεγάλο αριθμό πιστών σε όλη την Ελλάδα, βρίσκεται σε μια σπηλιά του φαραγγιού και για δεκαετίες συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και προσκυνητών όχι μόνο τη μέρα της εορτής αλλά και όλες τις μέρες του χρόνου, ιδιαίτερα του καλοκαιριού.

Στο φετινό πανηγύρι συμμετείχαν κάτοικοι από τα γειτονικά χωριά άγιος αντώνιος πατσός φαράγγιαλλά και από τις πόλεις της Κρήτης και μετά τη θεία λειτουργία που τέλεσε ο εφημέριος Βαγγέλης Παντινάκης, οι προσκυνητές δέχτηκαν τη φιλοξενία του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου ενώ στις δαπάνες συνέβαλαν η τοπική ενορία και άνθρωποι του χωριού.