Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Δυνατό χαστούκι στον ναζισμό και φασισμό

Στα πέριξ

*Ισχυρό το χτύπημα της Δικαιοσύνης στο ναζισμό και φασισμό. Μακάρι να είναι η αρχή για το ξήλωμα του χρυσαυγιτισμού στη χώρα της Δημοκρατίας.

*Το διευθυντήριο έλαβε το μεγάλο μέρος των ποινών, κάθειρξη 13 χρόνων, ο καθένας τους.

*Είναι μια νίκη της Δημοκρατίας αν και ορισμένα μέσα για σκόπιμους λόγους άρχισαν την διάδοση της είσπραξης τεράστιας αποζημίωσης για την δολοφονία του Παύλου. Τόσο βρώμικοι είναι!

*Για το θέμα υπήρξε αντίδραση από τον Συ.Ριζ.Α. Είπε ο εκπρόσωπός του Ηλιόπουλος είπε ανάμεσα στα άλλα: «Ξεπλένουν το τέρας της Χρυσής Αυγής και αναπαράγουν τον βαθύ πυρήνα του νεοφασισμού…»

*Αδιαφορεί πλήρως για την επιβολή κυρώσεων ο Ερντογάν από την Ευρώπη και τεντώνει το σχοινί των προκλήσεων στο Καστελλόριζο. Και βέβαια, ουδόλως τον απασχολούν οι απειλές Μητσοτάκη περί Ευρώπης…

*Η Μέρκελ, το γνωρίζει και γι αυτό λειτουργεί με την πρόκληση, τον έχει υπό την προστασία  της και ο σουλτάνος την κρατά με τους τέσσερα εκατομμύρια Τούρκους που ζουν στη Γερμανία, το προσφυγικό, τις γερμανικές επενδύσεις στην Τουρκία κ.α.

*Μα και οι Ευρωπαίοι δεν έχουν… όρεξη για κυρώσεις και το έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Αναμενόμενη εξέλιξη…

*Φυσικά ούτε και οι Αμερικάνοι που… βολεύονται με μια ανακοίνωση…

*Το πάει για θερμό επεισόδιο και επιδιώκει να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα θέματα που εκείνος θέλει.

*Δεν είχε δυσκολίες η διαδικασία στο Μικτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, κύλησε ομαλά και ο νεαρός δράστης αν και γύρισε τα γεγονότα από την πρώτη απολογία του, καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό …

*Η αξιοπρέπεια της οικογένειας του θύματος κυριάρχησε στη δίκη της δολοφονίας και του βιασμού της διακεκριμένης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

*Φέρνει και άλλα πρώην στελέχη του Πα.Σο.Κ. και του Σημίτη στην αυλή του ο Μητσοτάκης και ο Λοβέρδος …απόρησε! Σάμπως θα έλεγε όχι σε υπουργοποίησή του ή σε θέση για την ηγεσία του ΟΟΣΑ όπως επέλεξε την Διαμαντοπούλου…

*Ίσως, αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα και να συγκυβερνήσουν!

*Και υποχρηματοδοτείται το ΕΣΥ και υποστελεχώνεται. Η φωνή κάτω από τις μάσκες γίνεται κραυγή, λέει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας(ΟΕΝΓΕ) και κάθε μέρα που περνά γίνεται «κραυγή αγωνίας, αγανάκτησης και οργής για τα παραμύθια της κυβέρνησης για την θωράκιση του δημοσίου συστήματος υγείας»

*Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας κατέρχονται σε απεργία. Για την διεκδίκηση επίλυσης των αιτημάτων τους την ίδια μέρα κατέρχονται και άλλα σωματεία του Δημοσίου.

*Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου είναι αδύνατη η νοσηλεία ασθενών covid στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κι αν χρειαστεί θα πρέπει να μεταφερθούν στις μονάδες των νοσοκομείων γειτονικών νομών…

*Υπάρχει έλλειψη ειδικού ιατρικού προσωπικού. Γίνονται προσπάθειες δήλωσε η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής λοιμωξιολόγος Ελένη Ιωαννίδου. Άντε να δούμε!

*Με τη διενέργεια τεστ κορωναϊού από τα κέντρα υγείας της Κρήτης θα δούμε περισσότερα κρούσματα. Μπορεί να υπάρχουν και 20.000 κρυμμένα κρούσματα εκτίμησε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού.

*Μάσκες παντού και εντός και εκτός, σε χώρους με συγχρωτισμό. Εντολή Χαρδαλιά κατά παραγγελία των ειδικών.

*Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και σύντομα, κατά τις εκτιμήσεις των γιατρών, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

*Μπόρης: Και τώρα φυλακή και εκτός Αττικής. Καλώς τα παιδιά! Υποδοχή από τους άλλους κρατούμενους…