Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Δύο μυστήρια, πολλές αναμνήσεις και αρκετά πολιτικά ντεσού

Ο Βαγγέλης Παγώνης και η Στεφανία Μπατή ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν τα παιδιά στους

Πολιτικό χρώμα, κι όχι όποιο κι όποιο - αλλά το πράσινο που συμβολίζει την ελπίδα, είχε ο γάμος του Βαγγέλη Παγώνη και της Στεφανίας Μπατή, το βράδυ της Παρασκευής στο Ρέθυμνο!

Οι νεόνυμφοι ένωσαν τις ζωές τους και βάφτισαν και τα δύο παιδιά τους στο Σελλί, το χωριό του γαμπρού. Η γιορτή συνεχίστηκε σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στα δυτικά του Ρεθύμνου.

Νονοί των νεοφώτιστων Ευαγγελίας και Στράτου ήταν οι  Άγγελος Βουράκης, Δήμητρα Καρπουζάκη και Γιάννης Παραδεισανός.

Το ζευγάρι πάντρεψε η Βάσω Ντόντου.

Στα ξεχωριστά στιγμιότυπα του γλεντιού η παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, στα πρώτα τραπέζια, συνοδεία των στενών του φίλων, του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τζεδάκη,  του αντιδημάρχου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά και του αναπληρωτή γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Νίκου Μπουνάκη.

Στην παρέα τους προστέθηκε ο βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ Μανόλης Χνάρης, ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και λίγη ώρα αργότερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Πάντως, επειδή ο αδελφός του γαμπρού, ο δικηγόρος Γιώργος Παγώνης, είναι ενεργό και δυναμικό μέλος της Ν.Ε Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ, οι σύντροφοί του από την τοπική οργάνωση, με πρώτο - πρώτο τον γραμματέα και νέο Περιφερειακό Σύμβολο Μιχάλη Σαρρή, τον τίμησαν με την παρουσία τους. Το ίδιο έκαναν και οι συνάδελφοί του από τον Δικηγορικό Σύλλογο, που ανεξαρτήτως πολιτικής - κομματικής απόχρωσης έδωσαν το "παρών".

Χαρούμενοι και συγκινημένοι ήταν οι γονείς του ζευγαριού, ο κ. Στράτος και η κ. Ευαγγελία Παγώνη και ο κ. Ηλίας και η κ. Οβίντια Μπατή, όπως κι όλοι οι συγγενείς και των δύο οικογενειών.

Δεν πέρασαν απαρατήρητοι - και πώς άλλωστε - οι παλιοί συμφοιτητές του γαμπρού Βαγγέλη Παγώνη, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη. Αναμφίβολα, κέρδισαν τις εντυπώσεις στο... χορό και στις μαντινάδες που "σκάρωναν" ενώ αναπολούσαν παλιές και ωραίες στιγμές από τα ανέμελα φοιτητικά χρόνια!