Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Δώρα και ευχές στα νοσηλευόμενα παιδιά

Από 7η ΥΠΕ Κρήτης και την Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ
 

Στελέχη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και της Μονάδας για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, επισκέφθηκαν σήμερα τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική, την Παιδοψυχιατρική Κλινική και στην κλινικη Αιματολογίας & Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, καθώς και στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Στα νοσηλευόμενα παιδιά εκτός από ευχές μοιράστηκαν δώρα παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες κάρτες που δημιούργησαν οι θεραπευόμενοι της Μονάδας για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα στο πλαίσιο του Κέντρου Ημέρας.
Επίσης σε κάθε παιδί δωρίστηκε  το παιδικό παραμύθι «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε», δημιούργημα επίσης των θεραπευόμενων μελών της Μονάδας.
Ένα παραμύθι περιπέτειας και αγωνίας για την ευκαιρία στην αλλαγή, στην αγάπη και την ευτυχία. Ευκαιρία που κανείς δεν πρέπει να αφήσει να χαθεί.
Μέσα από τις σελίδες του παραμυθιού η ελπίδα είναι πως θα φτάσει στα παιδιά το μήνυμα της αποδοχής και της καταπολέμησης του κοινωνικού στίγματος, με αφορμή αυτές τις γιορτινές μέρες.