Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Είναι δολοφόνοι

Στα πέριξ

*Πού την πάνε την χώρα; Ασχολούνται με το βόλεμα των «παιδιών» μας και το ξεπούλημα. Είναι δολοφόνοι…

*Διόρισαν στα 60 του χρόνια σταθμάρχη τον αχθοφόρο! Είναι δυνατό με τον Κυριάκο και την κυβέρνησή του…

*Στον αιώνα μας οι συρμοί της ανευθυνότητας κινούνται στις πεπαλαιωμένες ράγες. Έλεος με τα συμφέροντα, ήταν δολοφονία…

*Και μετά έρχονται με μοιρολόγια δήθεν και παραιτήσεις πάνω στο φέρετρο των μνημονίων και της ανευθυνότητας. Και κυβερνούν αυτοί τη χώρα!

*Κατά… τύχη βρίσκονταν στην ίδια γραμμή δυο τρένα αλλά και εγώ κατά… τύχη ζω σε αυτό τον τόπο…

*Αρνούμαι να δεχτούμε τις ευθύνες μας και τα ρίχνουμε στην «κακιά ώρα». Είναι το εύκολο!

*Αλωνίζουν σε βάρος της ζωής των πολιτών το ξεπούλημα στα ιδιωτικά συμφέροντα.

*Ας ιδιωτικοποιήσουν λοιπόν τα πάντα!

*Χάθηκαν δεκάδες άνθρωποι και κυρίως νέα παιδιά, η άνοιξη της χώρας, φοιτητές…

*Και αυτά τα παιδιά που έμειναν ζωντανά έπεσαν για τη σωτηρία συνανθρώπων μας. Κουβαλούν αξίες και ιδανικά.

*Παρακολουθούσαν στενοί συγγενείς και φίλοι τόσους και τόσες με εντολή του πρωθυπουργού αλλά δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν δυο τρένα!

*Είναι το πιο ασφαλές μέσο μετακινήσεων το τρένο αλλά με υπουργό τον άλλο Καραμανλή έγινε ανασφαλές  και σκοτώνει… Έλεγε πριν μια βδομάδα: «Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των πολιτών στα τρένα». Παραιτήθηκε αλλά δεν θα μας φύγει ο Καραμανλισμός!

*Ο ένας κυβέρνησε και πτώχευσε μια χώρα και ο άλλος πήρε χαρτοφυλάκιο και σκότωσε ανθρώπους, απλά γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκε!

*Η υπόθεση Πολάκη δεν είναι μετά την εθνική τραγωδία το θέμα που κυριαρχεί στην πολιτική ζωή. Οι Πολακικοί παραμένουν κοντά του και ξεγύμνωσε τα «παιδιά» του Μητσοτάκη και όσων είναι δίπλα του…

*Από τον Πολάκη κινδυνεύουν τα παιδιά μας ή από τον Λιγνάδη;

*Η αποκάλυψή του για τη δράση της Σοφίας Νικολάου, πρώην γενικής γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, για τις απευθείας αναθέσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ ανάγκασε τον πρωθυπουργό να την θέσει εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ.

*Και μετά πού ο Πολάκης; Θα παραμείνει στον χώρο του.

*Εκτινάχθηκε στα ύψη το χρέος αλλά το πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία καλά κρατεί!

*Μια αλήθεια: Εάν πτωχεύσεις η Τράπεζα σου παίρνει το σπίτι ενώ εάν πτωχεύσει η Τράπεζα εσύ την χρηματοδοτείς για να σου πάρει συνέχεια το σπίτι.

*Δεν καταλαβαίνουν από πρώτη και δεύτερη κατοικία η κάθε λογής Πάτσηδες…

*Καταδικάστηκε ομόφωνα ο Παππάς αλλά ο Πάτσης ο Χειμάρας, ο Λιγνάδης, η Νικολάου και τόσοι ακόμα θα γυρίσουν πίσω αυτά που πήραν από το δημόσιο ταμείο;

*Τα βρίσκουν σκούρα τα fuhd με τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Ξεσηκώνεται ο κόσμος στη γειτονιά…

*Βγήκαν τα κοράκια για λεηλασία και πετάνε έξω και ανάπηρους! Και ένας μικροξενοδόχος στην Καστοριά γνώρισε τη βία από τα αστυνομικά όργανα. Ξεσπάθωσε ο κόσμος που έτρεξε: «Αλήτες μη βαράτε» τους φώναζε.

*Κινδυνεύει η κοινωνική συνοχή. Ανάλγητη κυβέρνηση που δεν προστατεύει  ανήμπορους και μικροεισοδηματίες. Τους σπρώχνει στην ανέχεια!

*Σύμπτωση; Οι δικαστές που καταδίκασαν τον Νίκο Παππά μετείχαν στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου που αποφάσισε τα fund να βγάζουν στον πλειστηριασμό τα ακίνητα. «Επί ημερών Μητσοτάκη» έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

*Στις μέρες μας, όποιος κλέβει χρήματα από το Δημόσιο είναι επενδυτής και όταν φέρνεις είσαι ένοχος.

*Ανέμεναν με τη σύνταξη του Μαρτίου συνταξιούχοι να λάβουν και αναδρομικά αλλά έμειναν στην αναμονή!

*Καλάθι του… ζητιάνου επινοεί κατά καιρούς ο Άδωνις.

*Για ψώνια 22 ευρώ τον μήνα έκαναν σε 20 ώρες ένα εκατομμύριο αιτήσεις οι πολίτες. Ελλάδα της δυστυχίας και της φτώχειας!

*Με επιδόματα έφτασε να ζει η μεσαία τάξη που βγάζει κυβέρνηση.

*Οι… ευπρεπείς που ξεσπούσαν στο άμοιρο κοριτσάκι των 12 χρόνων του Κολωνού, είχαν στενή σχέση με πρωτοκλασάτους της Ν.Δ.

*Κάποιοι άνθρωποι γίνονται νούμερα, όπως τα νούμερα του κινητού. Δεν είναι ψέματα!

*Στα 89 του χρόνια «αναχώρησε» και ο Γιώργος Ρωμαίος δημοσιογράφος στη «Βήμα» και στα «Νέα» και πρώην υπουργός του Πα.Σο.Κ. Γινόμαστε περισσότερο φτωχοί!

*Συλλυπητήριες ευχές από την στήλη στον καθηγητή Γενικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Χρήστο Λιονή για τον θάνατο της μητέρας του. «Έφυγε» πλήρης ημερών!

*Μετά την αποχώρηση του Καραμανλή παραμένουν βαρίδι  για τον Μητσοτάκη οι «σαμαρικοί» βουλευτές.

*Θα αφήσει μετά από 8,5 χρόνια την Ευρωβουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης. Θα παραδώσει την έδρα μετά την προκήρυξη των εκλογών στον Νίκο Παπανδρέου. Θα αφιερωθεί στο Πα.Σο.Κ.

*Μαζική με δυναμισμό η παγκρήτια κινητοποίηση για την Υγεία στο Ηράκλειο. Οι κινητοποιήσεις θα έχουν και συνέχεια στις 9 Μαρτίου στα Χανιά. Οι Κρητικοί υπερασπίζονται το δημόσιο σύστημα Υγείας.

*Μια σπουδαία οικονομική ανάσα για το Ρέθυμνο ήταν το καρναβάλι που καθιερώθηκε κορυφαίος θεσμός στην Κρήτη. Καλή Σαρακοστή!

*Μπόρης: Με τέτοια τραγωδία πώς να ευχηθείς καλό μήνα;