Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Εκδηλώσεις για τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο "Κυριάκης"

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Φεβρουαρίου

μαριονέτες κλωστηδόν κυριάκης εκδηλώσεις παιδιά βιβλιοπωλείο

Διήμερο εκδηλώσεων διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το βιβλιοπωλείο Κυριάκης και ο παιδικός σταθμός Family με το ραδιοφωνικό σταθμό Κέντρο Καρδιάς και το θέατρο μαριονέτας Κλωστηδόν.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου στο χώρο του βιβλιοπωλείου, Έβανς 87.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι τα παιδιά ακούνε μουσική, παίζουν, δημιουργούν και ζωγραφίζουν το χειμώνα. Η κυρία Μαρίτα και Βάνα Μυρωνάκη από το σταθμό Κέντρο Καρδιάς διαβάζουν, παίζοντας με τα παιδιά θεατρικό παιχνίδι, τα βιβλία “Δύο δελφίνια μια φορά” και “Ζεστό χιόνι” και μιλούν με τους γονείς. Τα παιδιά κατασκευάζουν χειροτεχνικές δημιουργίες με την βοήθεια των νηπιαγωγών του παιδικού σταθμού Family.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο Κυριάκης Έβανς 87 (πλακόστρωτο) στις 10 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι τα παιδιά ζωγραφίζουν και κατασκευάζουν λουλούδια, μέσα μεταφοράς, φιγούρες, Καραγκιόζη, ζώα κ.ά. Στη συνέχεια θα γνωρίσουν τις κούκλες, τα σκηνικά, τη μουσική από το θέατρο Μαριονέτας “Κλωστηδόν” με το έργο "Η Μιράντα Τσοκοσλούρη και τα μαγικά μπισκότα". Η μικρή μαγισσούλα αποφασίζει να φέρει ξανά το χαμόγελο στη χώρα της.

Ένα έργο με θέματα αλληλεγγύης και συλλογικής δράσης.

Εισόδος δωρεάν.