Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Εκδηλώσεις Καβάφη και Αναγνωστάκη σε Αθήνα και Ρούστικα

Για την προετοιμασία της εκδήλωσης στα Ρούστικα άρχισαν ήδη οι προετοιμασίες!

εκδηλώσεις καβάφης αναγνωστάκης ρούστικα

Υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις θα γίνουν και φέτος στα Ρούστικα, χωριό καταγωγής του μεγάλου ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη

 

Διανοούμενοι, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, θα πλαισιώσουν και φέτος στις 3 Αυγούστου στα Ρούστικα τις εκδηλώσεις για το Έτος Καβάφη και την πνευματική δημιουργία του μεγάλου ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.

εκδηλώσεις καβάφης αναγνωστάκης ρούστικα

Οι εκδηλώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν στην Αθήνα, πιθανόν στην αίθουσα του Ιδρύματος Κακογιάννη, και θα μεταφερθούν σε μια ημερίδα στην πλατεία των Ρουστίκων, χωριό καταγωγής του πνευματικού δημιουργού στις 3 Αυγούστου, εκδηλώσεις καβάφης αναγνωστάκης ρούστικαωστόσο, οι διοργανωτές βρίσκονται στην επεξεργασία της τελικής μορφής που θα έχει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να έλθουν ανάμεσα στους άλλους, πανεπιστημιακοί όπως ο Νάσος Βαγενάς και ο Αλέξης Πολίτης, ο σκηνοθέτης Περικλής Χούρσογλου, η διακεκριμένη ηθοποιός  Ευαγγελία Ανδρεαδάκη και πολλοί άλλοι.

Για την προετοιμασία της εκδήλωσης στα Ρούστικα άρχισαν ήδη να εργάζονται σε συνεννόηση με τους «Φίλους του Μανόλη Αναγνωστάκη»,  οι διοικούντες το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο, άλλοι τοπικοί φορείς καθώς και οι νέοι του χωριού… 

εκδηλώσεις καβάφης αναγνωστάκης ρούστικα