Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιοι για την προεδρία Κεγκέρογλου και Γερουλάνος

Ζητούν... παράταση, ωστόσο!

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε το απόγευμα ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Είναι ένας από του πιο στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννήματα και με την κίνηση του αναπληρώνει το κενό που άφησε η απόσυρση της υποψηφιότητας της ιδέας, λόγω της νέας περιπέτειας που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Δεδομένου ότι η προθεσμία για την υποβολή και των 5.000 (τουλάχιστον) υποστηρικτικών υπογραφών λήγει αύριο, ο κ. Κεγκέρογλου ζητά προθεσμία τουλάχιστον μίας εβδομάδας.

Παράταση χρόνου για συλλογή υπογραφών ζητεί ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρώην Υπουργός της κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου έστειλε επιστολή στην αρμόδια επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ), μέσω της οποία εκφράζει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος. Ρωτά ωστόσο εάν υπάρχνουν τα χρονικά περιθώρια για να καταθέσει επίσημα την υποψηφιότητά του και τις υπογραφές. Ζητά επίσης επιμήκυνση της προεκλογικής διαδικασίας. Πρόκειται για την πέμπτη υποψηφιότητα στην κούρσα διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ.