Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

"Ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας, προτεραιότητα ο Άνθρωπος"

Με δύναμη συνεχίζει τις περιοδείες της η Ελένη Βατσινά

Σε περιοχές των δήμων Ηρακλείου & Μαλεβιζίου από όπου και έλκει την καταγωγή της περιόδευσε, προχθές, η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το "Κίνημα Αλλαγής" Ελένη Βατσινά, εισπράττοντας στήριξη και θερμή υποδοχή.

Στο Κεραμούτσι συναντήθηκε με τον περιφερειακό σύμβουλο Λάμπρο Βαμβακά, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πολιτική επικαιρότητα αλλά και το ρόλο κάθε ενεργού πολίτη στα κοινά, με τον κ.Βαμβακά να τοποθετείται στο πλευρό των νέων ανθρώπων που επιθυμούν να φέρουν αέρα ανανέωσης στην πολιτική ζωή και να συμβάλλουν στο να γυρίσει σελίδα η χώρα.

Η Ελένη Βατσινά συνεχίζει σήμερα τις περιοδείες της με: Προφήτη Ηλία, Κυπαρίσσι, Άγιο Σύλλα, Άγιο Βλάσση και Σύλλαμο ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει σε περιοχές του δήμου Μαλεβιζίου: Μάραθος, Ροδιά, Αχλάδα, Κεραμούτσι, Αστυράκι.

Στο ΠΑΓΝΗ

Το ΠΑΓΝΗ επισκέφθηκε, σήμερα, η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το "Κίνημα Αλλαγής", Ελένη Βατσινά.

Η κ.Βατσινά ενημερώθηκε από τον διοικητή ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου,Γ.Τασσόπουλο για τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Υγεία, επιτελώντας το λειτούργημά τους, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για ενίσχυση του προσωπικού και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων.

Συναντήθηκε επίσης με τον επεμβατικό καρδιολόγο Βαγγέλη Ζάχαρη και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, Κυριάκο Θεοδοσάκη, συζητώντας το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής για τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

"Πολιτική μας στο Σχέδιο Ελλάδα αποτελεί η διεύρυνση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα της Υγείας και της Πρόνοιας, η ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες για υπηρεσίες υγείας" - ανέφερε σε δήλωσή της η κ.Βατσινά.