Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Επιτυχημένη η εκδήλωση ‘‘Christmas Lights Night’’ στο Ρέθυμνο

Με φως, χρώμα, μελωδία γέμισε την Τρίτη το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Δήμο και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ένωσαν τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας με επιτυχία την εκδήλωση ‘‘Christmas Lights Night’’, που σηματοδοτεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου φωτεινού στολισμού της πόλης.

Στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης σημειώνονται τα εξής:

"Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, πάτησε το διακόπτη και συμβολικά φωταγωγήθηκε το

χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών από τη δημοτική φιλαρμονική.

H χριστουγεννιάτικη γιορτή πλαισιώθηκε με μουσική από τους τρείς DJ΄s, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε τρία διαφορετικά σημεία και με το πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από την σχολή χορού της Ιωάννας Δρυγιαννάκη.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για να συμμετέχουν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, απολαμβάνοντας τις γιορτινές μελωδίες και τον περίπατο τους, στην χριστουγεννιάτικα στολισμένη αγορά με προτάσεις για δώρα με άρωμα Χριστουγέννων.

Η πρόεδρος κα Αθηνά Κ. Τσικιντίκου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο κ. Γιώργη Μαρινάκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Θωμά Κρεβετζάκη, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης,την Δημοτική

Φιλαρμονική Ρεθύμνης, την σχολή χορού της Ιωάννας Δρυγιαννάκη και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εορταστικής εκδήλωσης".