Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός εφήβου στις σελίδες ενός βιβλίου

Παρουσιάζεται το μυθιστόρημα «Ζωή από την αρχή»

ζωή από την αρχή μαρία τζιρίτα παρουσίαση βιβλίου

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 20.00,το Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο της συγγραφέως Μαρίας Τζιρίτα, με τον τίτλο: «ΖΩΗ από την ΑΡΧΗ», των εκδόσεων Ψυχογιός.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η:

Αναστασία Λαμπράκ ηΕκπαιδευτικός.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, εντός του βιβλιοπωλείου.

Το μυθιστόρημα «Ζωή από την αρχή» ξετυλίγει την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης ενός εφήβου.

Βιογραφικό Μαρίας Τζιρίτα

Η Μαρία Τζιρίτα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Από μικρή ηλικία έγραφε διηγήματα, εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, και στο σχολείο αρκετές εκθέσεις της είχαν διακριθεί και βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Σπούδασε ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία, αλλά τα τελευταία χρόνια την κέρδισε ο κόσμος των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε κατασκευαστική εταιρεία στη Γλυφάδα. Έχει μια κόρη και το χόμπι της είναι τα ενυδρεία. Λατρεύει τα ζώα και πολύ συχνά γράφει ιστορίες με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα της χρυσόψαρα. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν έξι μυθιστορήματά της. Ανάμεσα τους: «Το παιδί της αγάπης», το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία, «Μάτια μου, αν δεν υπήρχε αύριο» και « Όταν αγαπάς, είναι για πάντα» κα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Αχιλλέας Πανόπουλος, μαθητής της τρίτης λυκείου, μια μέρα εξαφανίζεται από προσώπου γης χωρίς καμία προειδοποίηση. Η μητέρα του, η Νατάσα, με τη βοήθεια του διοικητή Δημήτρη Δρίβα, κινεί γη και ουρανό για να βρει τα ίχνη του γιου της. Στην πορεία της έρευνας τραγικά μυστικά, πάθη και λάθη βγαίνουν στο φως και περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Λίγο καιρό αργότερα, η Νατάσα, από μια τραγική στροφή της μοίρας, θα βρεθεί κατηγορούμενη για την πιθανή δολοφονία του ίδιου της του παιδιού. Ο διοικητής, που έχει αρχίσει να τρέφει ερωτικά αισθήματα γι’ αυτήν, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες που τη βαρύνουν.

Πού βρίσκεται ο Αχιλλέας; Ποιο τραγικό μυστικό τού αποκαλύφθηκε τη μέρα που εξαφανίστηκε και ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος γι’ αυτό; Θα καταφέρει η Νατάσα να βρει το παιδί της και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος που τους οδήγησαν ως εδώ; Ή μήπως είναι ήδη πολύ αργά και δε θα έχει την ευκαιρία για μια ζωή από την αρχή;