Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Θέλουν να ξεπουλήσουν και τα υπόλοιπα

Στα πέριξ

 

*Σε θέση μάχης για τις επαναληπτικές εκλογές Ν.Δ., Συ.Ριζ.Α. και Πα.Σο.Κ. Θέλουν αυτοδυναμία και 180 έδρες για να προωθούν τα σημαντικά για τη χώρα που θέλουν. Το υποστηρίζει και ο Ψαριανός!

*Τότε θα μπορούν να αλλάξουν και το Σύνταγμα και να προχωρήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις σε πανεπιστήμια, νοσοκομεία, νερό και να εκχωρούν και την εθνική κυριαρχία…

*Και με την νέα θητεία θα προχωρήσουν από το Μητσοτακέικο και όσα έβαλαν από την αρχή για υλοποίηση και δεν πρόλαβαν…

*Όλοι αθώοι για τα μεγάλα σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν στη χώρα και έβλαψαν τον δημόσιο πλούτο. Ένοχος για όλα ο… κουλουράς που δεν δίδει αποδείξεις!

*Βρέθηκε ψηφοδέλτιο του Πα.Σο.Κ. σε κάλπη εκλογικού τμήματος στο Ηράκλειο που έγραφε: Πα.Σο.Κ. Αλλαγή Αναρχία και είπαν κάποιοι που το είδαν ότι ο ψηφοφόρος είναι του ρεύματος Σημίτη που στη χούντα έβαζε… βόμβες!

*Τα αποτελέσματα των εκλογών χρήζουν… ψυχιατρικής ανάλυσης αφού η πιο ανάλγητη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης πήρε διπλάσια ποσοστά και δεν είχε φθορά…

*Πεθαίνουν έξω από τα νοσοκομεία, σε δέρνουν οι χωροφύλακες, σου παίρνουν τα σπίτια, διατρέφεσαι με τα κουπόνια του Άδωνη, σε παρακολουθούν, γίνεται πλιάτσικο στο δημόσιο ταμείο από τους κολλητούς και τόσα άλλα και ο Έλληνας τα επιδοκιμάζει και ξαναψηφίζονται…

*Πάμε σε λίγο για… συσσίτια!

*Για το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη με τον σιδηρόδρομο ο άλλος μπούλης του Καραμανλή, γιός του Αχιλλέα, δικαιώθηκε και επανεκλέχτηκε στις Σέρρες με 47,2%.

*Σοβαρά τα εσωτερικά προβλήματα στον Συ.Ριζ.Α και ορισμένοι που στην εξουσία, υμνολογούσαν τον Τσίπρα βρήκαν ευκαιρία τώρα και βγάζουν χολή εναντίον του…

*Ακόμα και ο Ξανθός, πρώην βουλευτής Ρεθύμνου και υπουργός, άφησε υπονοούμενα για τον ηγέτη. Ο Πολάκης δεν έβγαλε μιλιά! Φαίνεται ότι του οφείλει που δεν τον διέγραψε στην πρόσφατη αναταραχή στις σχέσεις τους και δεν το ξεχνά.

*Ο ναύαρχος Αποστολάκης σε μια δύσκολη συγκυρία βρέθηκε στον Συ.Ριζ.Α ως βουλευτής Επικρατείας. Αλλά δεν μετανοεί που αρνήθηκε το χαρτοφυλάκιο υπουργού από τον Μητσοτάκη. Γνωστό είναι ότι ο Αποστολάκης, τον θυμούνται οι φίλοι και οι συμμαθητές του στο γυμνάσιο αρρένων Ρεθύμνου που φοιτούσε, είχε δείξει τις δημοκρατικές του καταβολές από τότε.

*Βρέθηκε εκτός των ταραχών του κόμματος ο Γιάννης Παυλιδάκης, πρώην γραμματέας της οργάνωσης του Συ.Ριζ.Α. στο Ηράκλειο, αλλά υπάρχει πίκρα και για το αποτέλεσμα που κατέκτησε απέναντι στη Ν.Δ. αλλά και για τα λάθη που έγιναν και εκτινάχθηκε το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος…

*Και φυσικά, το σύνολο, σχεδόν, των βουλευτών του Συ.Ριζ.Α. στην Κρήτη κάνοντας την αυτοκριτική τους καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία και στα προβεβλημένα στελέχη που ζούσαν στον… δικό τους κόσμο!

*Φυσικά στους κερδισμένους κατά την διακυβέρνηση Συ.Ριζ.Α. είναι ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο Γιάννης Ταταράκης που εξασφάλισε κονδύλια για έργα σε περιοχές του δήμου του και έκανε φίλους τον Τσίπρα, υπουργούς και στελέχη…

*Ίσως μόνο ο Πολάκης να μην τον βρήκε στα … μέτρα του αν και είναι η περιοχή του δήμου Αγίου Βασιλείου είναι δίπλα-δίπλα με το χωριό του!

*Φορτσάρει για την δεύτερη θέση ο Ανδρουλάκης στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου και κάποιοι… λιποτάκτες ετοιμάζονται για επιστροφή στο Πα.Σο.Κ. Όπως έφυγαν έτσι θα γυρίσουν στο μαντρί, με τόση άνεση!

*Το έγραψαν στον Ανδρουλάκη: Το Πα.Σο.Κ. δεν κληρονομείται Νικολάκη, το πήρε μαζί του ο Ανδρέας.

*Η φτώχεια και αποκλεισμός στην Ελλάδα κατέχουν τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

*Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Αρκαλοχώρι έκανε πολλούς να… τρίβουν τα μάτια τους! Ψήφισαν αυτούς που τους έχουν δυο χρόνια να μένουν στα λυόμενα. Είναι και πατρίδα, εξ ημίσεως, του Ανδρουλάκη. Άξιοι!

*Αν ο καφές, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ξυπνούσε τον κόσμο, θα τον είχε κηρύξει παράνομο η κυβέρνηση… Θέλει πολίτες σε ύπνωση για να κυβερνά χωρίς αντιρρήσεις σε ότι αποφασίσει!

* Συμβαίνει στον δήμο Ηρακλείου: Τα πρόστιμα από κλήσεις παράνομης στάθμευσης της δεκαετίας του 80 και του 90 έχουν φτάσει με τις προσαυξήσεις στο ποσό των 4.500 ευρώ. Και δεν παραγράφονται…

*Είναι… δεμένα τα χέρια του δήμου γιατί οι νόμοι του Βορίδη δεν αφήνουν βελτιώσεις! Δηλαδή ο πολίτης να πληρώσει το κεφάλαιο των προστίμων, δηλαδή 1500 ευρώ! Τοκογλύφος το Κράτος!

*Ζούμε στο Κράτος της παράνοιας και οι νέοι είναι λογικό να αφήνουν την πατρίδα τους και να ψάχνουν αλλού εγκατάσταση. Και γινόμαστε χώρα των συνταξιούχων!

*Πάνε για κλείσιμο και άλλες κλινικές στα δημόσια νοσοκομεία της Κρήτης. Το σχέδιο υλοποιείται, αργά μεν αλλά με πρόγραμμα. Θα υπάρξει πρόοδος στη νέα κυβέρνηση του Κούλη…

*Θα γίνουν προσλήψεις στα νοσοκομεία της Κρήτης, αλλά εκτός είναι το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, που έχει ανάγκες.

*Στους ιδιώτες, Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός!

*Η επανεκλογή της Ν.Δ. έδωσε φτερά στους ακροδεξιούς υπουργούς του Κυριάκο!

*Πώς υπάρχει Συνήγορος του Πολίτη, να υπάρξει και Συνήγορος του Μαθητή. Τον θέλει η «Νίκη» των χριστιανών που είναι πιθανό να το δούμε στις επαναληπτικές εκλογές και στη Βουλή…

*Αρχίζουν κάθε συγκέντρωση με προσευχή!

*Λένε πολλοί και δεν έχουν άδικο: Εάν ήταν υποψήφιος με τον Πα.Σο.Κ. στην Αθήνα ο Βασίλης Σκουντής θα είχε εκλεγεί. Αλλά προτίμησε την πατρίδα του, το Ρέθυμνο, που υπεραγαπά και δεν το αλλάζει με τίποτα!

*Αγαπά και τα χωριά του και να πίνει… τσικουδιές με τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους!

*Κύρτσος προς ψηφοφόρους για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Η εντολή που δώσατε είναι εντελώς αποθράσυνση ενός οικογενειακού, αυταρχικού, διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας».

*Ρωτάνε γιατί πήρε 41% ο Μητσοτάκης; Είναι απλό απαντούν οι σοφοί. Επιδοκιμάστηκε η πολιτική του για φωτιά, ακρίβεια, σκάνδαλα, παιδεραστία, funds, υποκλοπές, αναστολές σε γιατρούς, πλειστηριασμούς, κατάλυση της Δημοκρατίας, δικαστικά, έγκλημα στα Τέμπη κ.α.

*Ψηφίστηκε ο πρωθυπουργός που για όλα έφταιγαν οι άλλοι και όχι αυτός!

*Μπόρης: Το θέλουν στον Συ.Ριζ.Α το 3%;