Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Θεοφάνεια ειδικών συνθηκών!

Στα πέριξ

*Χρόνια πολλά και φωτισμένα. Υπήρξαν υποχωρήσεις ένθεν και ένθεν και τα παρατράγουδα ήταν  σχεδόν ανύπαρκτα. Και επειδή όλα κύλησαν ομαλά ο κληρικός εξήλθε του ναού και ράντισε περιπολικά και αστυνομικούς!

*Και λόγω των… ειδικών συνθηκών, ο μητροπολίτης Ιωαννίνων κάλεσε τους πιστούς τηλεφωνικά να κλείσουν θέσεις στους ναούς για να εκκλησιαστούν…

*Πώς κρατάμε θέσεις σε γήπεδα και θέατρα!

*Ελπίζεται έως του χρόνου να έχει εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού, να μην υπάρχουν μέτρα και ούτε αστυνομικοί για να τα επιβάλλουν.

*Ανακάλυψε αστυνομικός … παράπτωμα σε γιατρό που πήγε να κάνει τη εφημερία του στο νοσοκομείο της Βέροιας και του βεβαίωσε το πρόστιμο…

*Την δουλειά της για το μεροκάματο κάνουν και οι αστυνομικοί, θα πείτε. Όμως η βεβαίωση προέρχονταν εκτός λογικής και από υπερβάλλοντα ζήλο. Και συναντούμε συχνά τέτοιες περιπτώσεις, δυστυχώς.

*Ανοσία της αγέλης το καλοκαίρι, ελπίζουν οι επιστήμονες, και συζήτηση για την εστίαση τον Μάρτιο.

*Επί του παρόντος, η επιχείρηση «Ελευθερία» γίνεται μετ’ εμποδίων. Υπάρχει έλλειψη αναλώσιμων σε σύριγγες και ξηρό πάγο για τα εμβόλια…

*Για να καλυφθούν οι ελλείψεις χτύπησαν την πόρτα σε καπνοβιομηχανία και εταιρίες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού…

*Πως γίνεται όταν χρειάζονται αγαθά για το κοινωνικό κράτος για υγεία και παιδεία να χάνονται τα κρατικά κονδύλια;

*Ρετάρουν τελευταία στην κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι είχαν άγνοια των αποφάσεων που πήρε και για τους αυστηρούς περιορισμούς και για τη λειτουργία των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου…

*Για τη στάση απέναντι στους ειδικούς ενοχλήθηκε σφόδρα ο Τσιόδρας. Μα τον προσπέρασαν και του κόστισε.

*Σε καιρό κορωναϊού η ορκωμοσία των νέων υπουργών έγινε με… δόσεις!

*Πήγε ακόμα και πιο ακροδεξιά την κυβέρνηση με τον πρόσφατο ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης με την αναβάθμιση υπουργών και βουλευτών του…

*Από την αγροτιά μετατέθηκε στην αστική τάξη που ανήκει και στο υπουργείο Εσωτερικών ο Βορίδης. Ακραίος δεξιός και με σκληρές αντιλήψεις. Έχει παρελθόν.

*Λέγεται ότι τα νέα πρόσωπα και οι μετακινήσεις… βλέπουν στο βάθος πρόωρες εκλογές. Οπότε αρχίζουμε την εκλογολογία!

*Και η Ν.Δ έχει «θείο βρέφος» και είναι στο απυρόβλητο. Ο Θεοδωρικάκος που τόλμησε να βρεθεί απέναντι στην Κεραμέως, «έφαγε» πόρτα από την κυβέρνηση.

*Αφήστε έξω από την καθημερινή σας διατροφή τη βασιλόπιτα για να χάσετε κιλά, εάν πήρατε τις γιορτές. Του χρόνου πάλι!

*Το 1956 η Λίνα Τσαλδάρη ήταν η πρώτη γυναίκα υπουργός στην Ελλάδα. Το 2021 σε κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης πρώτος υφυπουργός που δηλώνει «gay» ανοιχτά…

*Ξεφεύγουμε από την πάγια συντήρηση της Δεξιάς. Είναι πολύ καλό…

*Γιατί , λοιπόν, να αποτελεί τίτλος είδησης η σεξουαλική προτίμηση του υφυπουργού και όχι οι ικανότητές του; ρωτά ο αρθρογράφος του «Έθνους» Νίκος Τζιανίδης.

*Ανακατατάξεις  στο εσωτερικό του Συ.Ριζ.Α. και εμφανίστηκε η Ριζοσπαστική Εναλλακτική Ενότητα(ΡΕΝΕ). Συμμετέχουν Κοτσακάς, Σκορίνης, Ρήγας, από τη νέα γενιά Τεμπονέρας, Σακελλάρης, Καλαμαράς, Μακράκης κ.α, και πρώην βουλευτές και υπουργοί του Συ.Ριζ.Α.

*Το ποσοστό στήριξης της κίνησης θα καταμετρηθεί στην πανελλαδική σύσκεψη των στελεχών.

*Βασίλης Λαμπρινός, δήμαρχος Ηρακλείου: «Παρά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε σε όλους η πανδημία του κορωνοϊού θεωρώ ότι το 2020 ήταν μια παραγωγική χρονιά για τον δήμο Ηρακλείου…»

*Μπόρης: Ο Αρναούτογλου προβλέπει τριαντάρια στη Κρήτη το Σαββατοκύριακο. Καιρός για μπάνιο, μάζεψαν και τα φερτά υλικά που έβγαλε η θάλασσα στις παραλίες.