Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Δήμος Αγίου Βασιλείου!

Στην έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», ως μοναδικός εκπρόσωπος του νομού Ρεθύμνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση τοπικών προϊόντων «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο Δήμος Αγίου Βασιλείου προκειμένου να προβάλει στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, και όχι μόνο, παραδοσιακά προϊόντα , υπηρεσίες, τουρισμό αλλά και τον ανεκτίμητο φυσικό πλούτου που διαθέτει τόσο στην ενδοχώρα όσο και στην μεγάλη ακτογραμμή του με τις μοναδικές παραλίες.

Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του Πειραιά και της Αττικής επισκέφθηκαν την έκθεση για να γνωρίσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς αγνά τοπικά προϊόντα ενώ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλήθος εκδηλώσεων μουσικοχορευτικού και γαστρονομικού χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Παγκρήτια Έκθεση, που έχει γίνει θεσμός πλέον, και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Καραϊσκάκη στον Πειραιά, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου ήταν ο μοναδικός Δήμος από τον Νομό Ρεθύμνου που συμμετείχε.

Από την πρώτη μέρα της έκθεσης υπήρξε παρά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών να γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγονται στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, τις φυσικές ομορφιές που διαθέτει, την φιλοξενία και την παράδοση, κάτι που αναγνωρίστηκε και από τους άλλους εκθέτες και φορείς που συμμετέχουν.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης αναφερόμενος στην συμμετοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στην Έκθεση δήλωσε σχετικά:

«Με την φετινή συμμετοχή μας στην έκθεση αποκομίσαμε πολλαπλά οφέλη. Παρουσιάσαμε κάποια από τα προϊόντα μας για φέτος, την ομορφιά του τόπου μας και το τουριστικό προϊόν μας σε ένα ευρύ κοινό ενώ παράλληλα αποκτήσαμε πλούσια εμπειρία. Υπάρχουν ακόμα πολλά βήματα να γίνουν στο μέλλον προκειμένου να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν εθελοντικά για την άψογη παρουσία μας στη έκθεση. Ευχαριστώ προσωπικά τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα πολιτισμού Βασίλη Θεοδωράκη και την σύζυγο του κ. Ιωάννα Χατζηδημητριου για την συμβολή του, τον Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Σακτουρίων Γιάννη Χαραλαμπάκη και υπεύθυνο σε θέματα Πολιτισμού του Δήμου μας για τον προσωπικό χρόνο που αφιέρωσε για να ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να υποστηρίξει την παρουσία μας στην έκθεση αλλά και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αγίου Βασιλείου Μάρκο Κατσουλάκη για την έμπρακτη στήριξη του»

Σφάλμα | Made in Creta

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.