Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Κίνηση στην αγορά κίνηση και στους δρόμους

Ήταν οι ώρες για τα τελευταία ψώνια  και φυσικά, στην λεωφόρο Καλοκαιρινού επικρατούσε στο δρόμο και στα πεζοδρόμια συνωστισμός

Παραμονή των Χριστουγέννων και δρόμοι και πεζοδρόμια στην πόλη του Ηρακλείου έσφυζαν από ζωή τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Ήταν οι ώρες για τα τελευταία ψώνια  και φυσικά, στην λεωφόρο Καλοκαιρινού επικρατούσε στο δρόμο και στα πεζοδρόμια συνωστισμός. Η κατάσταση επιβαρύνονταν επιπλέον από τα αυτοκίνητα που είχαν σταθμεύσει στο δεξιό μέρος  του δρόμου και ορισμένα, ανεξάρτητα εάν θα προκαλούσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο, που το προέβλεπαν οι οδηγοί τους, για να αφήσουν εμπόρευμα σε μαγαζιά είχαν παρκάρει και δίπλα στα ήδη σταθμευμένα.

Φυσικά, κάποιες ώρες λίγο πριν το μεσημέρι στον βεβαρημένο από την κίνηση δρόμο επικρατούσε το αδιαχώρητο! Ώσπου, καταστηματάρχες ανακουφίστηκαν όταν  εμφανίστηκαν δυο αστυνομικοί της Δημοτικής Αστυνομίας και άρχισαν, χωρίς πολλές… παρακλήσεις να μοιράζουν πρόστιμα για παράνομη στάθμευση στα αυτοκίνητα και με τις οδηγίες τους να ομαλοποιούν τη ροή της  κυκλοφορίας.