Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Και να πεινάς και να… διψάς

Στα πέριξ

*Δεν αρκείς να πεινάς, πρέπει και να διψάς! Γι αυτό και θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν και το νερό. Βρήκε, όμως, τα σκούρα ο υπουργός με τις προθέσεις της κοινωνίας και είπε «δεν πωλείται γιατί είναι δημόσιο αγαθό».

*Και επειδή και εδώ τόλμησαν ιδιωτικοποίηση έγραψαν στα πολλά στους κοινωνικούς λογαριασμούς ότι θα πλενόμαστε όταν βρέχει!

*Παραδώσαμε τα πάντα, από τη δημόσια περιουσία, τελικά στα πιράνχας, μα και το νερό; για να κρατηθούμε στον αφρό… Υποταγή!

*Έγραψε για την τραγωδία στα Τέμπη: «Οι «άριστοι» ήταν άχρηστοι, ο άνθρωπος έμεινε με το όνειρο να γίνει βασιλιάς…»

*Έχει αρχίσει ο κατήφορος και τον περιμένουν στη γωνία! Τέσσερα χρόνια δεν γνώριζε τίποτα, προφανώς, ούτε πως κυβερνούσε! Οι προστάτες τους τον άφησαν μόνο του στο πέλαγος της ακυβερνησίας.

*Τα ποσοστά της δημοφιλίας του έχουν γκρεμιστεί και μαζί και αυτά του κόμματός του. Ανακοίνωσε εκλογές Μάιο στη συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη.

*Άφησε να… αιωρείται ο Καραμανλής  του Αχιλλέα για την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια των εκλογών και μάλλον, έδειξε, να μην τον θέλει…

*Αγριεύει η κόντρα του Κυριάκου με τον Καραμανλισμό! Οι κοντά σε αυτόν πολιτικοί παράγοντες, όπως ο Αβραμόπουλος, εμφανίζονται με δηλώσεις τους και τάσσονται υπέρ της καθόδου του στις εκλογές.

*Ο Άδωνις, όπως αναμένονταν, στήριξε τον πρώην υπουργό Μεταφορών για τα εγκλήματα στα Τέμπη, αλλά όχι τους δημοφιλείς, όπως τους κατονόμασε, υπουργούς που στα δύσκολα δεν βοήθησαν την παράταξη…

*Μετά τον Άδωνι πήρε σειρά η Ντόρα που σχολίασε αρνητικά την στάση των δημοφιλών.

*Ειπώθηκε και μάλιστα από το στόμα βουλευτή της Ν.Δ. και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Δημήτρη Καιρίδη ότι οι δείκτες του Χρηματιστηρίου πέφτουν όσο πέφτει στην κοινή γνώμη και η απήχηση του Κυράκου…

*Και βέβαια, η εκτίμηση του βουλευτή δεν είναι απόσπασμα από επιθεώρηση. Αν είναι δυνατό!

*Στον σημερινό πρωθυπουργό, λέγεται από πολλούς, ο πατέρας του κληροδότησε την γκαντεμιά! Και γι αυτό δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να έχουμε τεράστιο καύσωνα, κάποια μεγάλη πυρκαγιά και γιατί όχι και πολλά ρίχτερ!

*Δεν έπεισε με όσα υποστήριξε ο Μητσοτάκης με την σιδηροδρομική τραγωδία. Πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους που τον παρακολούθησαν, τους πονεμένους γονείς. Τα όσα έλεγε και προσπαθούσε να πείσει δεν έπειθαν…

*Και όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούσε με τον Καραμανλή πολιτικό υπεύθυνο στο υπουργείο, όλα κινούνταν με τον… αυτόματο πιλότο! Ώσπου ήρθε η καταστροφή που θα του κοστίσει… Τώρα, πλέον, έχει παγιωθεί μια κατάσταση που δεν έχει επιστροφή.

*Και βέβαια θύματα είναι μόνο οι νεκροί. Για τους πενήντα και παραπάνω αγνοούμενους δεν ασχολείται άνθρωπος!

*Βαθύ Κράτος είναι οι ίδιοι που λένε ότι θα το πολεμήσουν. Στα χρόνια που κυβερνούν οι πολίτες παρατηρούν να προκαλούνται όργια από τους κολλητούς σε βάρος του δημοσίου ταμείου.

*Με την επιστροφή του Πολάκη, άρχισαν οι θριαμβολογίες για την αποκάλυψη και άλλων γεγονότων με πρωταγωνιστές εκλεκτούς της κυβερνητικής παράταξης. Το χρέος έχει εκτοξευθεί στα ύψη…

*Γράφουν: «… Ούτε δολοφόνησε 57 παιδιά, ούτε είναι παιδοβιαστής, ούτε μίζες πήρε, ούτε άφησε να πεθάνουν χιλιάδες επειδή δεν υπήρχαν ΜΕΘ, ούτε ανήκει στο κόμμα που μέσα σε 4 χρόνια πρόσθεσε άλλα 67 δις στο χρέος της Ελλάδας».

*Ακούγεται και δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση ότι ο Ανδρουλάκης δεν αποκλείεται να συνεργαστεί στην  διακυβέρνηση της χώρας με τη Ν.Δ. με πρωθυπουργό του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νίκο Αλιβιζάτο ή το βράδυ τον δεύτερων εκλογών με τον Στουρνάρα.

*Το χειρότερο στη ζωή δεν είναι να μείνεις  μόνος αλλά να μείνεις με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις μοναξιά.

*Καλύτερος πελάτης των καναλιών συνεχίζει να είναι ο Άδωνις. Τώρα θα φέρει το «Καλάθι του Πάσχα» και το «Καλάθι του νονού». Είναι μια κίνηση για να κρατήσουν στον χώρο του μικρούς και μεσαίους. Όμως, με δυσκολία τα φέρνουν βόλτα κάθε μήνα…

*Φρένο δεν μπαίνε, παρότι πλησιάζουμε στο Πάσχα  στις ανατιμήσεις των προϊόντων και οι καταναλωτές έχουν μειώσει σημαντικά τις αγορές τους από τα σούπερ μάρκετ. Λένε πολλοί ότι «η ακρίβεια θα γκρεμίσει τον Μητσοτάκη και η τσέπη αδειάζει μέσα στις πρώτες μέρες του μήνα».

*Ξεσηκώνονται οι σεισμόπληκτοι του δήμου Μινώα στο Ηράκλειο μετά τις απειλές από ξένα κοράκια για κατασχέσεις ακινήτων και δεσμεύσεις των λογαριασμών τους στις τράπεζες. Υπάρχει αγανάκτηση τώρα 18 μήνες και η ζωή τους είναι ανυπόφορη. Η κυβερνητική διαχείριση απογοητεύει.

*Αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις από την κυβέρνηση και από επιχειρηματίες για την πορεία του τουρισμού που ανοίγει σύντομα. «Θα είναι περισσότεροι οι ξένοι που θα μας έλθουν και με μεγαλύτερα πορτοφόλια».

*Σε ξενοδοχεία και τουριστικά μαγαζιά της Κρήτης προετοιμάζονται ώστε να είναι έτοιμοι στην υποδοχή…

*Επιμένουν οι ντόπιοι ξενοδοχοϋπάλληλοι να απέχουν από τις ντόπιες επιχειρήσεις και έχουν στραφούν τα τελευταία χρόνια σε άλλης μορφής απασχόληση που τους αποδίδει αυξημένο εισόδημα…

*Χιλιάδες ξένοι εισαγωγής θα απασχοληθούν φέτος σε ξενοδοχεία του νησιού. Είναι φτηνά εργατικά χέρια παρότι δεν έχουν ειδίκευση. Τα εργατικά κέντρα του ονομάζουν «σύγχρονους δούλος»

*Μόνιμα το πόδι στο πετάλι της ταχύτητας του αυτοκινήτου έχουν οι Κρητικοί οδηγοί.
Μπόρης: Τους… θυσίασε τους νεκρούς των Τεμπών ο Μητσοτάκης