Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Κανείς δεν ξεχνά τον Παύλο: "Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό"

Οκτώ χρόνια μετά κανείς δεν ξεχνά τον Παύλο Φύσσα

 Η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του γιου της, Παύλου, 8 χρόνια μετά τη δολοφονία του ARIS OIKONOMOU / SOOC

Ανήμερα της συμπλήρωσης οκτώ χρόνων από τη νύχτα που το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Γιώργος Ρουπακιάς, μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας και πραγματοποιούν πορεία. Με πρώτη τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, την οικογένεια του και στενούς του φίλους, η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 από το σημείο της δολοφονίας και κατευθύνεται στο μπλόκο της Κοκκινιάς.

Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση από την Αστυνομία, περίπου 600-700 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο μνημείο Φύσσα και άλλοι 400 στην Πλατεία Ζαρντέν στο Κερατσίνι.

Είναι η πρώτη χρόνια που η πορεία στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, πραγματοποιείται με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, μετά την απόφαση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στις 7 Οκτωβρίου 2020, που σηματοδότησε το τέλος μιας πολυετούς δίκης.

Η Μάγδα Φύσσα μπροστά από το μνημείο του γιου της, αφού άφησε λουλούδια δήλωσε: "Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό, βάλαμε μέσα την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, αλλά ο φασισμός είναι εκεί έξω και οι ψηφοφόροι επίσης".

Πηγή: news247.gr