Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Κτιριακά προβλήματα και υποστελέχωση συζήτησαν με τον Αρχηγό

Τί συζήτησαν οι αξιωματικοί με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

καρακούδης ποαξια συνάντηση αρχηγός αστυνομικό μέγαρο ρεθύμνου εγκαταστάσεις λασιθίου λέσχη σίτισης

Σε καλό στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο Ρέθυμνο, νέων εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου αλλά και η Λέσχη Σίτισης της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου. Αυτό ανέφερε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος της Παγκρήτιας ένωσης αξιωματικών ΕΛΑΣ, Στέλιος Καρακούδης, πως προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία και εκπροσώπων από την Κρήτη. 

Αναφορικά με τα διαχρονικά προβλήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών στο νησί, ο κ.Καρακούδης επισήμανε πως δόθηκε η διαβεβαίωση πως της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν το πρώτο βήμα, θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες για τη βελτίωση της κατάστασης.

Εν τω μεταξύ, ο Στέλιος Καρακούδης απερχόμενος Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, διεκδικεί, ως μοναδικός υποψήφιος από την Κρήτη, την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, στις αρχαιρεσίες που έγιναν στο πλαίσιο του τακτικού ετήσιου συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα.