Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Μάσκα για το «σπάσιμο» των μαλλιών‏

Λόγω της υπερβολικής χρήσης ψαλιδιών και άλλων αξεσουάρ για το χτένισμα των μαλλιών, πολλές γυναίκες βλέπουν καθημερινά τις τρίχες των μαλλιών τους...

μαλλιά μάσκα αυγό καφές φτιάξτο μόνος σου DIY

Λόγω της υπερβολικής χρήσης ψαλιδιών και άλλων αξεσουάρ για το χτένισμα των μαλλιών, πολλές γυναίκες βλέπουν καθημερινά τις τρίχες των μαλλιών τους πιο αδύναμες και πιο εύθραυστες. Υπάρχει όμως λύση και τα καλά νέα ότι μπορείτε να την φτιάξετε με τα χεράκια σας!

Με το ασπράδι ενός αυγού και 2 κουταλιές της σούπας σκόνη καφέ μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια μάσκα για την προστασία των μαλλιών σας από το σπάσιμο. Ανακατέψτε καλά τα υλικά και απλώστε τη μάσκα από τη ρίζα ως τις άκρες για περίπου δέκα λεπτά. Έπειτα, ξεβγάλτε τη μάσκα λούζοντας με ήπιο σαμπουάν το κεφάλι σας. Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να δώσει δύναμη στα μαλλιά σας και να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη ψαλίδα και ατονία των μαλλιών σας.

Οι σπιτικές μάσκες δεν κοστίζουν πολύ και σίγουρα, σας βοηθούν με φυσικό τρόπο να διορθώσετε τις όποιες ατέλειες της επιδερμίδας ή των μαλλιών σας.

post4life