Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Μεγάλη έκπληξη για τον Αρχιεπίσκοπο από τους απόδημους Ρεθεμνιώτες

Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την τελετή διαβεβαίωσης ενώπιον της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Μεγάλη έκπληξη επεφύλαξαν οι Ρεθεμνιώτες της Αττικής οι του ιστορικού συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής « ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» έμπροσθεν του Προεδρικού Μεγάρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου την Τρίτη 01 -2-2022 έδωσε την νενομισμένη διαβεβαίωση του ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
 
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου Ρεθυμνιων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» με επικεφαλής τον πρόεδρο κο Γεώργιο Βλατακη Άρχοντα Νομοφυλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου , δορυφορούμενοι από βρακοφόρους του χορευτικού ομίλου ΚΡΗΤΕΣ , παρευρέθηκαν και υποδέχθηκαν τον από Ρεθυμνης και Αυλοποτάμου νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επευφημώντας τον ΑΞΙΟΣ.
Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και αγάπης τα μέλη του ΔΣ αφενός συνεχάρησαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κο Ευγένιο αλλά και ταυτόχρονα τον αποχαιρέτησαν λαμβάνοντας την ευλογία του ,αφού πλέον αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.
 
Ο Σεβασμιώτατος για μια ακόμη φορά με πολύ συγκίνηση εκθείασε την αγαστή συνεργασία που είχε με τα μέλη του συλλόγου Ρεθυμνιων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» και ιδίως με τον πρόεδρο κο Βλατακη όπου όπως ανέφερε τον συνδέει μακροχρόνια φιλία , γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο αμείωτο πάθος για την παράδοση και το καλό της Κρήτης και πάντοτε θα είναι ανοικτή η αγκαλιά του προς αυτούς.
Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Γ. Βλατάκης, η Ελ. Λιαναντωνάκη, η Ελένη Τζιφάκη, η Ντίντα Κλειδή, ο Μανώλης Καλλονάκης, ο Μίλτος Κλειδής, ο Βας. Φραγκιαδάκης, ο πρόεδρος του λαογραφικού ομίλου «Κρήτες», Γεώργιος Πετράκης, με τους βρακοφόρους.