Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Μια μοναδική εμφάνιση από τους “Αρμός”

Σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ!

αρμός εμφάνιση παρασκευή cuckoo

Mια μοναδική εμφάνιση στο “Cuckoo Bar” θα πραγματοποιήσει το συγκρότημα “Αρμός” σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ!

Tο γνωστό συγκρότημα έχοντας πλέον εμπειρία αρκετών χρόνων σε μουσικές παραστάσεις και κουβαλώντας στις “αποσκευές” τους την προίκα των μεγάλων συνεργασιών τους με κορυφαία αυτήν με τον μεγάλο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, καταφέρνουν να δημιουργήσουν υπέροχες μουσικές βραδιές, με το κοινό να τους αγκαλιάζει θερμά σε όλες τις εμφανίσεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα με παρεΐστικη διάθεση όπου τα τραγούδια γίνονται ο απόλυτος δίαυλος επικοινωνίας και ανταλλαγής συναισθημάτων.

Στο πλούσιο πρόγραμμά τους εκτός από τις δικές τους συνθέσεις παρουσιάζουν τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών και πιο σύγχρονων τραγουδοποιών, ενώ χαρακτηριστική είναι η έντονη αναφορά, στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, στο “παλιό καλό” λαϊκό ελληνικό τραγούδι.

Το συγκρότημα “Αρμός” είναι οι: Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στο τραγούδι και την κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις.

Μαζί τους επί σκηνής ο Στέφανος Κουρουπάκης στο κοντραμπάσο και ο Θανάσης Βασιλάκης στο μπουζούκι και το μαντολίνο.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2810229290

Είσοδος: 3 ευρώ.