Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Νεράιδες, ξωτικά, μουσική και χριστουγεννιάτικο κλίμα ... χωρίς κόστος!

Εκδηλώσεις στο δήμο Ηρακλείου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

χριστουγεννιάτικο δέντρο εκδηλώσεις δήμος Ηρακλείου

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, με μικρό κόστος, αλλά με μεγάλο κέφι και φαντασία διοργανώνει, φέτος, ο δήμος Ηρακλείου.

Η οικονομική κρίση δεν έκαμψε την έμπνευση - παρατηρείται άλλωστε ότι σε συνθήκες κρίσης, η δημιουργικότητα ευνοείται - κι έτσι, για φέτος, στο Ηράκλειο θα περιδιαβαίνουν ... ξωτικά και νεράιδες, χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα πλημμυρίζουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ στην πλατεία Ελευθερίας θα στηθεί, και φέτος ένας μεγάλος παιχνιδότοπος, με δωρεάν είσοδο, για όλα τα παιδιά.

Οι Φετινές εκδηλώσεις εχουν τον γενικό τίτλο «Χριστούγεννα 2012- Πρωτοχρονιά 2013»και αναπτύσσονται ως επί το πλείστον στη Βασιλική Αγίου Μάρκου, στο Θεατρικό Σταθμό και στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στη πλατεία Ελευθερίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο και την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στήνουμε ένα μεγάλο κάστρο «ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ»για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη πρόσβαση για όλους με Μουσική, Χορούς και δραστηριότητες καθώς και κεράσματα στους επισκέπτες. 

Στα Λιοντάρια στο «Μαγεμένο δάσος»στην είσοδο του Δημαρχείου, Νεραΐδες και Ξωτικά συναντιούνται με ήρωες των παραμυθιών για να ταξιδέψουν στην Χριστουγεννιάτικη Μαγεία τους μικρούς μας φίλους.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.