Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ξεκινάει άμεσα η διανομή της αλληλογραφίας

Λύση και για τους υπόλοιπους οικισμούς των Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα

Λύση στο σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει με την διανομή της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ Αγίας Βαρβάρας δίνει η παρέμβαση της δημοτικής αρχής. Μετά από συνάντηση του Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, με εκπροσώπους των ΕΛΤΑ, ξεκινάει άμεσα η διανομή της αλληλογραφίας, πόρτα – πόρτα, στον οικισμό της Αγίας Βαρβάρας, ενώ δρομολογείται και η πρόσληψη από τα ΕΛΤΑ εργαζομένου που θα αναλάβει την διανομή στους υπόλοιπους οικισμούς της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας και της Δ.Ε. Ρούβα που υπάγονται στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ από το Ασήμι, παρά την φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

«Εργαστήκαμε μεθοδικά για την επίλυση του προβλήματος διανομής της αλληλογραφίας και είμαστε ευτυχείς που τα ΕΛΤΑ έλαβαν υπόψη τους τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας. Η διανομή της αλληλογραφίας ξεκινάει άμεσα στην Αγία Βαρβάρα, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ όπως δεσμεύτηκαν οι εκπρόσωποι των ΕΛΤΑ, πολύ σύντομα θα δοθεί λύση και στο πρόβλημα που παρατηρείται σε άλλους οικισμούς της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας και της Δ.Ε. Ρούβα» ανέφερε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, συμμετείχαν η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης και εκ μέρους των ΕΛΤΑ οι κ. Σωκράτης Κουρουτζίδης, (Περιφερειακός Διευθυντής Κρήτης & Δωδεκανήσου), Τιμόθεος Σαριδάκης (Δίκτυο Διανομής), Δημήτρης Σαμιωτάκης (ταχυδρόμος Αγ. Δέκα και ευρύτερης περιοχής).