Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Οι ιππότες και οι πριγκίπισσες που κατέκτησαν το...Καστρινό καρναβάλι

Ξεχωριστή νότα μέσα στο πλήθος των καρναβαλιστών ήταν και το ΣΤ ΚΕΠΑ!

Ένα ακόμη Καστρινό Καρναβάλι πέρασε στην...ιστορία, αφήνοντας σε όλους μια ευχάριστη ανάμνηση και μια...προσμονή για το επόμενο!

Με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση συνεχίστηκαν χθες οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2018» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου, με χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες που κατέκλυσαν χθες το κέντρο της πολης να απολαμβάνουν ένα υπέροχο θέαμα και μια σπουδαία προσπάθεια.

Η μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλικών Ομάδων, με τα συνολικά 44 άρματα, ενθουσίασαν τους πάντες. Ανάμεσα στους καρναβαλιστές φυσικά, ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι μικροί συμμετέχοντες από τους παιδικούς σταθμούς της πολης. Ξεχωριστή νότα μέσα στο πλήθος των καρναβαλιστών ήταν και το ΣΤ ΚΕΠΑ.

Μικροί και μεγάλοι ιππότες και πριγκίπισσες παρέλασαν δημιουργώντας το «ΚΕ...ΠΑραμυθοπριγκιπάτο», ξεσηκώνοντας με το κέφι και το χορο τους, τους Ηρακλειώτες. Ετσι το ΣΤ ΚΕΠΑ με τη φαντασία που απέδειξε πως διαθέτει το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι γονείς, μας έχουν γεμίσει με ανυπομονησία για την επόμενη τους...εμφάνιση, στο Καστρινό Καρναβάλι 2019!