Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Οι Magic de Spell και ο Ιάκωβος Πατεράκης στο ΝΥΝ + ΑΕΙ Live

Για μία top-class εμφάνιση, την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Ηράκλειο

Οι θρυλικοί Magic de Spell, η μακροβιότερη ενεργή ροκ μπάντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, με 12 δίσκους στις αποσκευές τους, αμέτρητα Live και τραγούδια ορόσημα, έρχονται στο Ηράκλειο έτοιμοι να μας χαρίσουν μια top-class ζωντανή εμφάνιση σαν και αυτές που τους καθιέρωσαν τόσο ψηλά στη συνείδηση του κοινού. Ακόμα περισσότερο τα τελευταία χρόνια, που κατά πολλούς διανύουν την καλύτερη περίοδο της πολυτάραχης ιστορίας τους.    
“Διακοπές στο Sarajevo”, “Εμένα οι φίλοι μου”, “Νίψον ανομήματα”, “κυρ Παντελής”, “Τέρμα το διάλειμμα”, “Όταν νυχτώνει”, “Δε θέλω τίποτα σπουδαίο τελικά”, “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, “Είμαι”, η διασκευή τους στο “Σφαγείο” του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και αρκετά ακόμη τραγούδια τους, αντιπροσωπεύουν εμφατικά δυο γενιές μέχρι σήμερα.
Η συναυλία θα κορυφωθεί με τη σύμπραξη του βιρτουόζου λυράρη Ιάκωβου Πατεράκη,  που μεταξύ άλλων εκπλήξεων, θα μας παρουσιάσουν και τα δυο τραγούδια που κυκλοφόρησαν μαζί τελευταία και στα οποία κυριαρχεί το πάντρεμα του ηλεκτρικού ήχου με την κρητική παράδοση. Το “Σαν Φύγουν Οι Ψυχές” σε μουσική του Ιάκωβου και το “Αν Δεν Ορίζεις Εσένα”.
Παρασκευή 31 Μαΐου @ ΝΥΝ + ΑΕΙ Live - Πόρτες 19:30 Stage 21:00
Σημεία Πώλησης Εισιτηρίων
Route 66 Rock Bar Heraklion
Ελευθερουδακης Ηρακλειο Κρητης