Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεων στην Δημοτική Ενότητα Φοίνικα

Στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις των δημοτικών και αγροτικών οδών του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης επισκέφθηκε την Δημοτική Ενότητα Φοίνικα όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτοστρώσεις ενώ κάποιες  βρίσκονται σε εξέλιξη.

- Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Λευκόγεια – Μαριού (πρώην επαρχιακός δρόμος) συνολικού μήκους 2.000μ με μέσο πλάτος 5μ.

- Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις εντός του οικισμού Ασωμάτου συνολικής επιφάνειας 15.000 τμ συνολικού μήκους 4.000μ.

Κατά την επίσκεψη του, ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Μαριού - Λευκόγεια που αφορά μια δυναμική περιοχή τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον τουριστικό κλάδο. Επίσης ξεκίνησαν οι εργασίες εντός του ραγδαία αναπτυσσόμενου οικισμού του Ασωμάτου.

Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, αλλά και αυτή που θα ακολουθήσει το προσεχές διάστημα και αφορά συγκεκριμένα τμήματα, ασφαλτοστρώνονται όλοι οι δρόμοι εντός του οικισμού και αποκαθίσταται το χρόνιο πρόβλημα της προσβασιμότητας που ταλαιπωρούσε του κατοίκους.
Ζήτησα από τον εργολάβο να συνεχιστούν οι εργασίες με αμείωτο ρυθμό ώστε να ολοκληρωθεί το έργο το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστώ τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μαριού Μανώλη Σταυγιανουδάκη, Λευκογείων Γιώργο Ανδρουλιδάκη και Ασωμάτου Γιώργο Σουμπασάκη για την συνεχή παρουσία τους στα έργα και την συνεργασία τους με τα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίες.»