Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις, σε εξέλιξη η κατασκευή δικτύου άρδευσης

Στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Καθημερινό φαινόμενο πλέον για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου οι παραδόσεις έργων. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Σακτουρίωνν όπου ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή δικτύου άρδευσης. Συγκεκριμένα:

-Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δεύτερου τμήματος Δρόμου Σακτούρια - Άγιος Παύλος (από διασταύρωση για Ακουμιανή Γιαλιά μέχρι το παρκινγκ της παραλίας) συνολικού μήκους 2.000 μ με προϋπολογισμό 135.000 ευρώ. Πρόκειται για την δεύτερη φάση ασφαλτόστρωσης σε συνέχεια του έργου που ολοκληρώθηκε πριν από 7 μήνες και αφορούσε το πρώτο τμήμα του ίδιου δρόμου με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ. Η σκοπιμότητα του έργου ήταν η βελτίωση βατότητας σε μία ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή.

- Παράλληλα κατασκευάζεται δίκτυο άρδευσης 700 μ. από την βορειοανατολική πλευρά των Σακτουρίων έως το κοιμητήριο. Το έργο αυτό εκτελείται με πόρους, μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου.

Κατά την επίσκεψη του, ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η ασφαλτόστρωση ενός δρόμου με μεγάλη αναπτυξιακή σημασία αφού ο Άγιος Παύλος είναι μια περιοχή που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες τον χρόνο οι οποίοι θα προσεγγίζουν πλέον την παραλία με ασφάλεια. Επίσης αύριο παραδίδουμε το πρώτο τμήμα δικτύου άρδευσης για τα Σακτούρια. Ένα έργο πνοής για την περιοχή και χρόνιο αίτημα των κατοίκων αφού μέχρι σήμερα δεν υπήρχε δίκτυο. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιάννη Χαραλαμπάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λευτέρη Ταβερναράκη για την πολυτιμη βοήθεια τους και την συνεργασία τους με τα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίες.»