Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο αρχηγός «πήρε πάνω του» την υπόθεση Λεμπιδάκη

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Προσπέρασε τα «νόμιμα ή τα προβλεπόμενα» στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη ο αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και πήρε την υπόθεση πάνω του. Γι αυτό και όπως αναφέρεται στο bloko.gr «μέλι στάζουν για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ οι αξιωματικοί που συμμετείχαν αποφασιστικά σε όλο το στάδιο των εξελίξεων της απαγωγής…»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο κ. Τσουβάλας έδωσε την εντολή για την επέμβαση απελευθέρωσης του επιχειρηματία ενώ κινούνταν προς τα Ιωάννινα, και ο γενικός διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης άναψε το «πράσινο φως» έχοντας τη βεβαιότητα ότι ο επιχειρηματίας βρίσκονταν στη σοφίτα της μάντρας στη «Γέφυρα της Ζουρίδας» έξω από την πόλη του Ρεθύμνου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις αστυνομικών που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση από την πρώτη στιγμή για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ: «Δεν μας είπε ποτέ κάντε τα νόμιμα ή τα προβλεπόμενα, όπως μας λένε συνήθως κάποιοι άλλοι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί, όταν οι καταστάσεις αρχίζουν να γίνονται όπως το παιχνίδι με τη  φωτιά. Και άντε να βρεις  μετά ποια είναι τα νόμιμα και τα προβλεπόμενα, ειδικά αν κάτι πάει στραβά…»