Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο Θάνος Μικρούτσικος επί σκηνής για την "Ηλιαχτίδα"

Συναυλία αγάπης για την «Ηλιαχτίδα» - Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου συναντούν το συγκρότημα Αρμός.

θάνος μικρούτσικος ρίτα αντωνοπούλου αρμός συναυλία αγάπης

Συναυλία «αγάπης» διοργανώνει μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Φώτων η «Ηλιαχτίδα» προκειμένου να ενισχύσει το έργο της το οποίο απευθύνεται σε παιδιά με νεοπλασματικά νοσήματα και στις οικογένειές τους. Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, που με τη σειρά της στηρίζει το έργο της «Ηλιαχτίδας».

Η συναυλία, μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της «Ηλιαχτίδας»,  θα γίνει στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» με συντελεστές το συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, την ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα «Αρμός», τα μέλη του οποίου κατάγονται από την Κρήτη.

Σκοπός της «Ηλιαχτίδας» είναι η υλική, ηθική και ψυχολογική βοήθεια των παιδιών και των οικογενειών τους.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα σε άλλες δράσεις που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας των μικρών παιδιών, εξασφαλίζοντας άνετη παραμονή, έχει συμβάλλει στην κατάλληλη διαμόρφωση και στον πλήρη εξοπλισμό 2 θαλάμων για μεταμόσχευση στηνΠαιδιατρική Κλινική Αιματολογίας- Ογκολογίας  του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και στην αγορά μηχανημάτων που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία των μοσχευμάτων.

Επίσης σε φάση αποπεράτωσης βρίσκεται το μεγάλο όραμα της Ηλιαχτίδας που είναι η ανέγερση ξενώνα, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενεί δωρεάν τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στην κλινική και προέρχονται από άλλες πόλεις της Κρήτης καθώς και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Στο μεταξύ η εκπλήρωση των στόχων της «Ηλιαχτίδας» προϋποθέτει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ανάπτυξη του εθελοντισμού, που μπορούν να επιτευχθούν μέσα από τη συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση για τη δράση του μη κερδοσκοπικού συλλόγου.

Αναφορικά με τους συντελεστές της συναυλίας, ο γνωστός δημιουργός Θάνος Μικρούτσικος και η ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα πιάνο –φωνή, που θ’ αποζημιώσει το κοινό, ενώνοντας τη σκηνή με την αίθουσα.

Το συγκρότημα «Αρμός», με το ιδιαίτερο Μεσογειακό ύφος και τις σημαντικές συνεργασίες στην μέχρι σήμερα δισκογραφία του, αποτελείται από τους: Λευτέρη Μουρτζάκη στο τραγούδι, Μάνο Σμαργιανάκη στο τραγούδι και στην κιθάρα, Απόστολο Ξυριτάκη στο πιάνο και Γιάννη Καγιαδάκη στο μπάσο. Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί Μανώλης Κανακάκης και Κυριάκος Καραμπερόπουλος.

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, με τιμή εισόδου 10 ευρώ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944887773 και 6973320403.

Στην προσπάθεια αυτή συμπαρίστανται με την ευγενική χορηγία τους: η CyprusAirways, το ξενοδοχείο MarindreamHotel, η διεύθυνση του κινηματοθέατρου «Αστόρια», η εταιρία συστημάτων ήχου  ProsoundΠιταροκοίλης- Χατζάκης και η εταιρία Χρωμαλουμίνιο –Τσικανδυλάκης Αντώνης και Υιοί Α. Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

TVCretaΕφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», ΕΡΑ Ηρακλείου 97,5-105,6 FM- 89,9 FMΛΑΣΙΘΙ, ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 , CretePlus.gr, Cretalive.gr, Flashnews.gr, CNANews.gr, Prismanews.gr, Madeincreta.gr, Ekriktiko.gr

συναυλία μικρούτσικος ηλιαχτίδα αντωνοπούλου αρμός