Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο κορωνοϊός "ήρθε" πριν τη στάση του λεωφορείου στα Δαριβιανά!

Ευχαριστούν ... τον κορωνοϊό, που έκλεισε τα σχολεία!

Δαριβιανά Στάση Λεωφορείο Σχολεία Μαθητές Κορωνοϊός
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία ολόκληρα χρόνια, τα παιδιά στα Δαριβιανά έχουν γίνει "μπαλάκι", ζητώντας και περιμένοντας να δημιουργηθεί στάση για το σχολικό λεωφορείο. Το ΚΤΕΛ είπε το "ναι" για το συγκεκριμένο σημείο, αλλά ο δήμος Αγίου Βασιλείου δεν προχώρησε στην κατασκευή. Οι γονείς των μαθητών του χωριού αναφέρουν πως "κάποιοι δε θέλουν να μετακινηθεί το κέντρο του χωριού από το καφενείο στην είσοδο των Δαριβιανών, ενώ οι μαθητές συγκεντρώνονται στο κεντρικότερο σημείο του χωριού", όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία. Και άντε όταν ο καιρός είναι καλός... Όταν κάνει κρύο, όταν βρέχει; 
 
Το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα οι γονείς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι το αίτημά τους αγνοείται, δε συμμετείχαν στην υγειονομική ενημέρωση του Λυκείου Σπηλίου. Αντιθέτως έφτασαν στο σημείο να ... ευχαριστούν τον κορωνοϊό, εξαιτίας του οποίου έκλεισαν τα σχολεία!
 
Ελπίζουμε ο δήμαρχος, που είναι γνωστός πως έχει ανοιχτές πόρτες και αυτιά για κάθε δίκαιο αίτημα, θα δώσει την απαραίτητη προσοχή. Άλλωστε φαίνεται πως πρόκειται για μια απλή υπόθεση και δίχως σοβαρό κόστος.