Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο Κυριάκος, η Μαρέβα, η Ρίτα και ο Τομ

Και η συνάντηση στην Αντίπαρο - Μητσοτάκης: Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες

Συνάντηση στην Αντίπαρο είχαν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον. Μάλιστα, έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία, με τον αστέρα του Χόλιγουντ και τη σύζυγο του να κρατούν τα ελληνικά τους διαβατήρια.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες», είναι ο τίτλος στα αγγλικά που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανέβασε ο Πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο instagram.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον δημοφιλή ηθοποιό του Χόλιγουντ να ποζάρει μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον, με τα ελληνικά διαβατήριά τους ανά χείρας, δίπλα στον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.

Η φωτογραφία τραβήχθηκε στην Αντίπαρο, όπου ο Τομ Χανκς διατηρεί σπίτι και διαμένει με τη σύζυγό του πολύ συχνά, ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ήπειρο, ενώ ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, όπως έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις του.

Η βραδιά κύλησε χαλαρά με συζήτηση για την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.

Το ζευγάρι των γνωστών ηθοποιών, έχει αναρρώσει πρόσφατα καθώς νόσησαν και οι δύο από τον κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι στα τέλη Δεκεμβρίου, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

Πηγή: ert.gr