Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο "Κύκλος" της Ζένιας Αγριμάκη ... ανοίγει σήμερα

Έκθεση με πίνακες και κοσμήματα

κύκλος κόσμημα πίνακες ζένια αγριμάκη

Ανοίγει σήμερα τις πόρτες της η έκθεση «Κύκλος» με πίνακες και κοσμήματα της Ζένιας Αγριμάκη που φιλοξενείται στο wine bar OPUS (καπετάν Χαραλάμπη 3, στο στενάκι μετά τον ΟΤΕ).

«Ο κύκλος είναι ένα σημάδι της ζωής που συναντάμε συχνά. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν, άλλοι ανοίγουν και εμείς γυρνάμε γύρω απ’ αυτούς. Αυτό το αισθάνομαι ακόμα πιο έντονα στους δύσκολους, αλλά όχι μη δημιουργικούς καιρούς που ζούμε αυτήν την εποχή. Γιατί κάθε δυσκολία έχει τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της, και είναι καιρός να δούμε και λίγο φως», αναφέρει η ίδια.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου και μετά τα Χριστούγεννα θα παρουσιαστεί σε ένα νέο εικαστικό χώρο στην Αθήνα.

Η κ. Αγριμάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Από το 1982 ζει μόνιμα στην Αθήνα, όπου σπούδασε γραφιστική και διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ασχολήθηκε με την οργάνωση και διακόσμηση καταστημάτων, ενώ παράλληλα σχεδίαζε και κατασκεύαζε κοσμήματα και τεχνουργήματα διακόσμησης σπιτιού.

Για ένα μεγάλο διάστημα ασχολήθηκε με κατασκευές συνθέσεων αποξηραμένων ανθέων ενώ παράλληλα δοκίμαζε τις ικανότητές της στη ζωγραφική μπατίκ. Η Ζένια Αγριμάκη είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.