Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο νικητής του τριημέρου στην Αγία Γαλήνη!

Τρεις ημέρες, δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο "Fevro" στην Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου για τη Γεωργία Κοντοδήμου!

3η γιορτή ψαράδων νικητής διαγωνισμός αγία γαλήνη

Ένα τριήμερο στο γραφικό χωριό της Αγίας Γαλήνης κερδίζει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ!

Η αναγνώστρια του MadeinCreta που δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό κερδίζειδιαμονή σε ένα δίκλινο δωμάτιο για τις 22 και 23 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Fevro, προκειμένου να γνωρίσει το όμορφο ψαροχώρι του Νότου της Κρήτης!

Το MadeinCreta θα επικοινωνήσει με την τυχερή, τηλεφωνικά, για τις λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας!

3η γιορτή ψαράδων νικητής διαγωνισμός αγία γαλήνη

3η Γιορτή Ψαράδων - Οι εκδηλώσεις

Στις 22 του μήνα οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με τη λιτανεία της εικόνας της Αγίας Γαλήνης στις 19:30 στα όμορφα σοκάκια του χωριού και θα καταλήξει στο χώρο του λιμανιού όπου και θα υπάρχει έκθεση των ψαράδων. Το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με το συγκρότημα «Σχήμα Λόγου» με έντεχνο και λαικό πρόγραμμα.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 23 του μήνα στις 6 το απόγευμα θα γίνει διαγωνισμός ψαρέματος που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ ενώ θα ακολουθήσει και μαγείρεμα κακαβιάς ενώ η έκθεση των ψαράδων συνεχίζεται. Το ίδιο βράδυ στο λιμάνι θα στηθεί γλέντι με το συγκρότημα του Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη) και το χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης.

Τέλος, την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα οι επισκέπτες του χωριού θα μπορέσουν να πάνε μία όμορφη βόλτα με τα καίκια στα ανοικτά του κόλπου της Μεσαράς προκειμένου να βρεθούν κοντά στους ψαράδες που εκείνη την ώρα θα ρίχνουν τα δίχτυα τους.