Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο Χρήστος Δημόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

"Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο" σε όλη την Κρήτη

δημόπουλος παρουσίαση βιβλίο κατασκευές ουράνιο τόξο

Το νέο του βιβλίο “Κατασκευές από το ουράνιο τόξο”, θα παρουσιάσει στην Κρήτη ο αγαπημένος παρουσιαστής της παιδικής εκπομπής “Ουράνιο Τόξο” Χρήστος Δημόπουλος.

Ο Χρήστος Δημόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Ψυχογιός”:

Την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 10 το πρωί στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Ελούντας στις 6 το απόγευμα στο Βιβλιοπωλείο ΔΟΜΗ, στον Άγιο Νικόλαο.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 10 το πρωί στο Νηπιαγωγείο Κόκκινη Χάνι Ηρακλείου στις 7 το απόγευμα στο Βιβλιοπωλείο Κλαψινάκη, Ρέθυμνο και

Το Σάββατο, 13 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, Ηράκλειο.

Αντί τα παιδιά να βλέπουν με τις ώρες τηλεόραση, να κάθονται όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή τους ή να παίζουν ανούσια βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ καλύτερο να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας κάτι δημιουργικό.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πιάσουν στα χέρια τους χαρτιά, μολύβια, μπογιές και ψαλίδια, να εξασκήσουν τη δεξιοτεχνία τους, να ακονίσουν τη φαντασία τους, να αισθανθούν τη χαρά της δημιουργίας, να κάνουν, δηλαδή, κάτι μόνοι τους και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουν το χαρτζιλίκι τους!

Στο βιβλίο αυτό με τις κατασκευές από το ουράνιο τόξο, ο Χρήστος Δημόπουλος συγκεντρώνει 40 από τις πιο αγαπημένες του κατασκευές και δείχνει στα παιδιά με απλά σκιτσάκια και οδηγίες βήμα βήμα πώς να τις φτιάξουν κι εκείνα.