Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο Eleonas στον Ζαρό το Καλύτερo Ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Ελλάδα

Τα Trivago Awards είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει η Trivago στα ξενοδοχεία για όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς

eleonas country village ζαρός trivago 3 αστέρια

Διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Eleonas Country Village στον Ζαρό, που κατακτά για 3η συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στα κορυφαία βραβεία “TrivagoAwards 2019” στην κατηγορία  “Καλύτερo Ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Ελλάδα”.

Τα Trivago Awards είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει η Trivago στα ξενοδοχεία για όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τα αποτελέσματα προκύπτουν από δεδομένα από 210 εκατομμύρια κριτικές πελατών.

eleonas country village ζαρός trivago 3 αστέρια

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του “Ελαιώνα” κ. Μανώλης Σαριδάκης  για την παραλαβή του βραβείου “Καλύτερο Ξενοδοχείο 3 αστέρων” αναφέρει:

"H πρώτη θέση του Eleonas Country Village για 3η συνεχή χρονιά  στα βραβεία της Trivago επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας στην εμπειρία του επισκέπτη, την επιμονή μας στην παροχή άριστων υπηρεσιών, την αυθεντικότητα της Κρητικής μας φιλοξενίας.

Νιώθουμε μεγάλη τιμή για αυτή τη διάκριση και υποχρέωση να παραμείνουμε σταθεροί στοn στόχο μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καλεσμένων μας από όλο τον κόσμο.

Τη χρονιά που μας πέρασε καταφέραμε να επενδύσουμε στη γη μας, στον μεγάλο ελαιώνα γύρω από το ξενοδοχείο, παράγοντας και τυποποιώντας βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, φυτεύοντας αρωματικά φυτά φτιάχνοντας μαρμελάδες από τα φρούτα των δέντρων μας και όλα αυτά, βρήκαν τη θέση τους στο μικρό παντοπωλείο που δημιουργήσαμε μέσα στο ξενοδοχείο.

Η ανταπόκριση είναι μεγάλη, καθώς οι επισκέπτες μας ολοκληρώνουν την εμπειρία τους μαζί μας, παίρνοντας ως σουβενίρ πίσω στις χώρες τους εξαιρετικά κρητικά προϊόντα".

eleonas country village ζαρός trivago 3 αστέρια