Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο James Bond επέστρεψε... καλύτερος από ποτέ!

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το "Skyfall" στην πλειοψηφία όσων το είδαν

james bond skyfall

Ο θρυλικός πράκτορας 007 επιστρέφει στις ζωές μας, άνοίγοντας συζητήσεις μεταξύ των σινεφίλ και μη. Αν και κυριαρχεί στη μεγάλη οθόνη εδώ και 50 χρόνια, δεν παύει να προκαλεί εντύπωση με τις εμπνευσμένες περιπέτειές του.

Το «Skyfall» είναι η νέα, 23η κατά σειρά, περιπέτεια του James Bond και έχει ήδη κερδίσει διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και κοινό.

Ο Daniel Craig παραμένει η ενσάρκωση του Μποντ  στη νέα ταινία "Skyfall" που συχνά είναι εκθαμβωτική και πάντα τολμηρή, γράφει ο Robbie Collin στην Telegraph.

Για μια εξαιρετικά ευχάριστη 50η επέτειο γράφει ο Guardian, "η ταινία Skyfall φαίνεται σαν να μπορούσε να σταθεί από μόνη της ίσως περισσότερο από ότι οι περισσότερες ταινίες του James Bond. Στα χέρια του σκηνοθέτη Sam Mendes μοιάζει σχεδόν σαν μια επανεφεύρεση!" διαβάζουμε στην Boston.

Ο Daniel Craig, κατά πολλούς ο καλύτερος 007 ως σήμερα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ... με ένα αυτοκίνητο, το σμόκιν του, ένα μαρτίνι και πολλές όμορφες γυναίκες ... η επιτυχημένη συνταγή του James Bond συνεχίζεται!

Όλα αυτά, φυσικά, για τους λάτρεις των ταινιών δράσης. Για τους υπόλοιπους ... δε θα είναι παρά άλλη μια χολυγουντιανή, πανάκριβη υπερπαραγωγή...