Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ο Monsieur Minimal live στο Cine Studio

Το Σάββατο 30 Μαρτίου

monsieur minimal cine studio συναυλία

Μετά από δύο πολυαγαπημένες κυκλοφορίες, το Lollipop και το Πάστα Φλώρα, ο Monsieur Minimal επιστρέφει με ενα διπλό album έκπληξη με τίτλο "Minimal to Maximal".

Πρόκειται για ενα πλούσιο μουσικό παζλ με 16 ξεχωριστά και βιωματικά tracks, το οποίο χωρίζεται σε δύο μουσικά μέρη.

Το πρώτο μέρος (Minimal) περιλαμβάνει τραγούδια που θα περίμενε να ακούσει κάποιος από τον Monsieur Minimal - pop, μελωδικό και uptempo, διανθισμένο με ηλεκτρονικά στοιχεία αλλα και new wave και rock επιρροές από τις δεκαετίες του 80 και του 90.

Το δεύτερο μέρος (Maximal), ειναι πιο σκοτεινό και μαξιμαλιστικό σε διάρκεια, συνθέσεις και ενορχηστρώσεις, περιέχοντας στοιχεια απο trip hop, minimal house, ορχηστρική pop-rock, post-electronica και πολλές ακόμα επιρροές απο το σήμερα.

Ο Monsieur Minimal πιο ώριμος απο ποτέ και ενάντια στις συνθήκες των καιρών, δημιουργεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα album της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής και οχι μόνο.

To "Minimal to Maximal" εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί απο την The Sound Of Everything και την Universal Music, με την ευγενική χορηγία των αυθεντικών προϊόντων χωρίς ζάχαρη, WISH.

Το "Minimal to Maximal" διατίθεται στα δισκοπωλεία σε cd, καθώς και σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα online stores.

Στο “Minimal to Maximal” event συμμετέχει και ο Lego Boy!

Ο Γιάννης Μιχελινάκης a.k.a Lego Boy ξεκίνησε ως μέλος της ομάδας Cosmic Sound. Η βασική ιδέα για την δημιουργία της ομάδας ήταν να προσφέρουν στο κοινό κάτι παραπάνω από ένα απλό dj set. Από τότε ξεκίνησαν τα parties που οργάνωναν οι ίδιοι και σε συνεργασία με διάφορους djs και παραγωγούς δίνοντας μεγάλη σημασία στην αισθητική του χώρου που γίνονταν τα parties.

Προπώληση: 7 ευρώ

Σημεία Προπώλησης : Stone cocktail bar - Ελευθερουδάκης - Τεχνόπολις

Τηλ. Κρατήσεων : 2810823813 - www.texnopolis.net