Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Πέντε ιδέες για τη χρήση της φλούδας του λεμονιού

Χρήσιμο για τη διακόσμηση, για τον καθαρισμό και ακόμη και για την κατασκευή φυσικών προϊόντων ομορφιάς

λεμόνι φλούδες χρήση

Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα με τη φλούδα ενός λεμονιού. Για παράδειγμα, είναι ιδανικό για να φρεσκάρουμε τον αέρα, δεδομένου ότι το άρωμα των εσπεριδοειδών είναι ιδιαίτερα έντονο.
 
Είναι επίσης χρήσιμο για τη διακόσμηση, για τον καθαρισμό και ακόμη και για την κατασκευή φυσικών προϊόντων ομορφιάς. Εάν χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας τότε θα σκεφτείτε πολλές ακόμη εφαρμογές αυτής της αρωματικής… φλούδας. Ας δούμε μερικές ιδέες για τη χρήση της φλούδας λεμονιού, που πιστεύουμε ότι θα σας εμπνεύσουν για πολλές ακόμα εφαρμογές.

1. Διακοσμητικά κεριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φλούδα σε ταινίες ή ακόμη και σε φέτες για να διακοσμήσουν τα κεριά σας. Θα δώσει μια φρέσκια πινελιά στο δωμάτιό σας και η μυρωδιά θα είναι υπέροχη!

2. Το να αποξηράνετε τα λεμόνια είναι μια πραγματικά πολύ καλή ιδέα. Μπορείτε να κόψετε το λεμόνι σε φέτες ή σε οποιοδήποτε άλλο σχήμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να το αποξηράνετε στο φούρνο μικροκυμάτων ή στον φούρνο στη θέση του αέρα και το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό. Τα αποξεραμένα κομμάτια του λεμονιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλά πράγματα φτιάχνοντας ακόμα και κοσμήματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ