Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή της Γ. Σιώκου

Η εκδήλωση της συλλογής οργανώνεται από το Δήμο Ηρακλείου και τους Συλλόγους Υπαλλήλων και Συνταξιούχων Τραπέζης Ελλάδος - Παράρτημα Ηρακλείου.

σιώκου αρχαία μέλισσα ποιητική συλλογή

Η παρουσίαση του έβδομου δίγλωσσου βιβλίου της ποιήτριας Γιώγιας Σιώκου "Αρχαία Μέλισσα", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στις 7.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση της συλλογής που κυκλοφορεί σε μετάφραση στα Αγγλικά του David Connolly, σε ζωγραφική του Πέτρου Ζουμπουλάκη,από τις εκδόσεις Gutenberg) - τυπωθήτω, οργανώνεται από το Δήμο Ηρακλείου και τους Συλλόγους Υπαλλήλων και Συνταξιούχων Τραπέζης Ελλάδος - Παράρτημα Ηρακλείου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Τη δημιουργό και το έργο της θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Ζαχαρίας Κατσακός, Φιλόλογος, Ποιητής - Κριτικός Λογοτεχνίας, Ζιζή Σαλίμπα, Πανεπιστημιακός - Ιστορικός - Οικονομολόγος Μαρία Αλεξανδράκη, Επίτιμη Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι κ. κ. Κωνσταντίνος Μεταξάκης,

Ηθοποιός- Σκηνοθέτης Μαρία Δασκαλάκη, Ραδιοφωνική Παραγωγός.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία και οργανικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου. Τη χορωδία διευθύνει η κα Λίντα Αθανασοπούλου.

Στο πιάνο η κα Λίλυ Δάκα.